O Ünlü Oyuncu Ada Masalı Dizisine Veda Etti! Yerini Alacak Olan İsim Belli mi?

O Ünlü Oyuncu Ada Masalı Dizisine Veda Etti! Yerini Alacak Olan İsim Belli mi?

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı, izleyicilerine üzücü bir haber verdi. Diziden ayrılan bir oyuncunun farklı bir yapımda oynayacağı öğrenildi. Üstelik dizinin ismi de açıklandı. Peki hangi oyuncu Ada Masalı'ndan ayrıldı? Diziyle ilgili yaşanan bu gelişme üzücü olarak yorumlandı.

Ada Masalı dizisi, Star TV'de yayınını sürdürüyor. Dizinin bulunduğu kanal, uzun süredir yüksek reytingli dizileri bünyesinde barındıramıyor. Pek çok yapımın bu noktada final yaptığını belirtelim. Ancak Ada Masalı ile pek çok şey değişti. Dizinin gidişatı oldukça başarılı bulunuyor. Peki hangi Ada Masalı oyuncusu diziden ayrıldı? Yaşanan bu gelişmeden sonra izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Çünkü dizide her şey yolundaydı. İşte diziden ayrılan o isim...

Batu Diziden Gitti!

Batu'nun ayrıldığı açıklandı. Erdem Kaynarca, yeni bir dizi projesi için Star TV'deki projeyi bıraktı. Ünlü oyuncunun oynayacağı diziye dair ipuçları da verildi. Son zamanlarda kariyerinde önemli bir yükseliş yaşayan Erdem Kaynarca, bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor ve elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyor.

Annemizi Saklarken Dizisinde Oynayacak

Annemizi Saklarken dizisi büyük ilgi çekti. Pek çok kişinin merak ettiği bu dizide öyle gelişmeler yaşanacak ki izleyiciler ne yapacağını şaşıracak. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli oyuncular da bulunuyor. Artık Erdem Kaynarca'nın da bu projede oynayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Diziler arası geçiş yapan ünlü isimler zamanla kariyerlerinde sıçrama yaratabiliyor. Erdem Kaynarca'nın Bora karakteri ile yeni dizide oynayacağını da belirtelim.