O Kız Dizisini Görücüye Çıktı! Dizi Fragmanını İzleyen Hayran Kaldı!

O Kız Dizisini Görücüye Çıktı! Dizi Fragmanını İzleyen Hayran Kaldı!

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan O Kız dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide oyuncu kadrosu da açıklandı. Öte yandan konusunu merak edenler için çeşitli gelişmelere yer verildi. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

O Kız dizisi 1. bölüm fragmanı ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanacak dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Dolayısıyla izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Oyuncu kadrosundan dizi senaryosuna kadar bilinmeyenler aktarılacak.

Dizinin Konusu Nedir?

O Kız dizisinin konusu, 45 yaşında olan Kadir'in 5 yaşındaki bir çocuğun sahip olduğu zekaya sahip olması ve onun gibi davranmasından geçiyor. Dolayısıyla bu karaktere hayat veren usta oyuncu Erkan Petekkaya, oldukça zor bir rolü canlandırıyor. Kendisinin yanı sıra ona başrolde eşlik edecek ismin Dilin Döğer olduğu öğrenildi.

O Kız Oyuncuları

Kanal D O Kız dizisinde oynayan isimler belli oldu. Dizideki oyuncuların isimleri ve karakterleri şu şekilde: Erkan Petekkaya (Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher).