Euro 38,02 %-0,16
Dolar 34,14 %0,15
Sterlin 45,38 %-0,29
Altın 2.878 %0,13

O Kız Dizisinde Zeynep'in Babası Kim? O Kız Dizisinde Yeni Gelişme

Kanal D dizisi O Kız'da yaşananlar dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte bilinmeyenler yanıt bulacak. Sevilen yapımda izleyicilerin yakından takip ettiği sahnelerle birlikte Zeynep'in babasının çok daha farklı biri olabileceği üzerine duruldu.

O Kız Dizisi

 O Kız dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Bizleri hangi gelişmeler bekliyor olacak? Son zamanlara damgasını vuran diziyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Zeynep'le ilgili bu gelişme ile birlikte babasının başka biri olacağı vurgulanıyor.

Geçmişten Sahne Yayınlandı!

Dizinin yeni bölüm fragmanında Zeynep'in babası ile ilgili farklı ipuçlara yer verildi. Dolayısıyla merakla beklenen dizide bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Zeynep'in babasının kim olduğunu araştırıyorsanız son bölümde yaşananlara bir kez daha göz atmamız gerekiyor. O Kız dizisi yeni bölüm fragmanı ekrana geliyor.

O Kız'da Neler Yaşandı?

O Kız dizsinin son bölümünde neler olduğu merak konusu haline geldi. Bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verilmekte:

"Ayyaş sandığı Kadir’in, Zeynep’in zihinsel engelli babası olduğunu öğrenen Ozan büyük bir şok yaşarken, Zeynep de ikilinin tuhaf tanışıklığını keşfetmenin şaşkınlığı içindedir. Kadir’in etkisiyle aralarında esen barış rüzgarları, Ozan’ın, Zeynep’e yönelttiği akıl almaz suçlamayla birlikte yerini şiddetli bir fırtınaya bırakır. Sitare’nin de tanık olduğu fırtınadan sonra Zeynep, değişmekte olan yeni hayatında babasını bambaşka tehlikelerden korumak zorunda olduğunu fark eder."

Yazar: Admin
<