O Kız Dizisinde Erkan Petekkaya'dan Üzen Haber Geldi!

O Kız Dizisinde Erkan Petekkaya'dan Üzen Haber Geldi!

O Kız dizisinde yaşananlar gözler önüne serildi. Sevilen yapıma dair neler biliyoruz? Güncel gelişmeler başta olmak üzere bilinmeyenler yanıt bulacağa benziyor. Öte yandan bizleri neler beklemekte? İşte Erkan Petekkaya'nın başına gelen o olay...

Erkan Petekkaya'nın başrolde oynadığı dizi O Kız, büyük dikkat çekiyor. Öyle ki dizideki güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını aktaracağız. Oyuncunun başına gelen bu detay gözler önüne serildi. İzleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Güncel detaylarla birlikte merak edilenleri aktaracağız. Çünkü dizide öyle olaylar yaşanıyor ki duyunca küçük dilinizi yutabilirsiniz.

Erkan Petekkaya Ağlama Krizine mi Girdi?

Erkan Petekkaya'nın rolünün etkisinden çıkamadığı ve ağlama krizine girdiği belirtildi. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi neler yaşandığını anlayamadı. Öte yandan güncel detaylarla birlikte moralinin bozuk olduğu vurgulandı. İddialar eşliğinde ünlü oyuncudan bir açıklama gelecek mi merak konusu haline geldi.

O Kız 4. Bölüm Özeti

"Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşmıştır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır. Ama bakalım bu çaresizlik Sitare’nin teklifini kabul etmesine yetecek midir?
Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramaz. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmaz. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getirir. Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlar. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeyken, Salih, Mine ile arasındaki toksik ilişkiden kurtulup İpek’le gerçek bir ilişki kurmayı başarabilecek midir? Bu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışır. İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakır. Ama verdiği kararı sonuna kadar uygulaması o kadar da kolay değildir."