Netflix'e Rakip Geliyor! BeIN CONNECT İsimli Platform Projelerini Açıkladı!

Netflix'e Rakip Geliyor! BeIN CONNECT İsimli Platform Projelerini Açıkladı!

BeIN CONNECT dijital içerik platformunda çekimlere başlanılan güçlü kadrosu, özgün senaryosu merak uyandıran yepyeni beIN dizisi Fandom’u çok yakında izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Bu açıklamaların ardından merak duygusu iyice arttı.

Başrollerini Tuğçe Altuğ, Şahin Irmak ve Eren Vurdem’in paylaştığı yeni dijital dizinin yapımcılığını Om Content’in tecrübeli kurucuları, Itır ve Özoflu Uğur Atukman Taban’un üstleniyor.

Tayfun Güneyer’in yazıp yöneteceği “Fandom”, hayranlarının sosyal medyada “fandom” adı altında toplayıp dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri mücadeleyi anlatırken, aynı zamanda TV ve dizi sektörünü eleştirel bir yaklaşımla ele alıyor.

Dizinin senaryosu şimdiden merak edildi

Dizinin senaryosu şimdiden merak edildi. BeIN ORIGINALS etiketli yeni dizisi “Fandom”, Türkiye’nin ünlü senaristlerinden Can Aslan’ın katıldığı bir TV programında, 1980 bölümlük ve 9 sezonlük senaryosunu yazdığı günlük dizi İhanet Rüzgarı’na sezon sonunda final yaptıracağını açıklamasının ardından, dizinin “fandomu” Ferda, bir gece Can’ın evine gelip, onu kendi evinde esir almasının ardından Can’ı evin bodrum katındaki sığınağa hapsediyor. Sonrasında Can’ın bilgisayarını, cep telefonunu, e-mail ve sosyal medya hesaplarını ele geçirip, ilk olarak diziye final yapmaktan vazgeçtiğini ilan ediyor ve sonra da Can’ın yerine dizinin yeni bölümlerini yazmaya başlıyor.

Fandom dizisi neyi anlatıyor?

Fandom dizisi neyi anlatıyor? Ferda, Can’ın yerine ve tek başına dizinin senaryolarını yazarken; evinin bodrum katına hapsolmuş haldeki zavallı senarist Can, en başta nefret ettiği Ferda ve Can ile fandom arasında “Stockholm sendromu” türünde, büyük bir aşk doğmaya başlıyor. Bu sırada, cinayet bürosu amirlerinden Ayaz yani Eren Vurdem ve yardımcısı Neco Can’ın evinin etrafında dönen bazı tuhaf cinayet vakalarını araştırmaya başladıktan sonra onlar da bu sürükleyici ve gizem dolu maceranın bir parçası oluyor.

Ayaz’ın annesi Fatma ve Ferda’nın bakıcılık yaptığı özel yaşlı bakım evinde kalması ve Ayaz’ın, Ferda’dan platonik şekilde hoşlanmasıyla ortalığı karıştırıyor.