Neslihan Atagül'den Olay Yaratan Sefirin Kızı Dizisi Açıklaması!

Neslihan Atagül'den Olay Yaratan Sefirin Kızı Dizisi Açıklaması!

Sefirin Kızı eski dizi oyuncusu Nare'den olay yaratan açıklama geldi Sosyal medya çalkalandı. Neslihan Atagül gündem yaratan açıklamaları. Neslihan Atagül dizi hakkkında ne söyledi ?

Sosyal medya platformlarında sürekli olarak paylaşımlar yapan Neslihan Atagül açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu bir röportajda gündem olmayı başardı. Peki Sefirin Kızı dizisi ile alakalı neler söyledi?

Önceden Sefirin Kızı’nda ‘’Nare’’ adı verilen karakteri oynamakta olan Neslihan Atagül, izleyicileri tarafından oldukça seviliyordu. Yaşadığı belirli sağlık sorunlarının artmasıyla birlikte diziden ayrıldığını söylemişti. Aynı zamanda dizinin yapımcısı da güzel oyuncu ile yollarını ayırdığını belirtmişti. Diziden ayrıldıktan belirli bir sonra ‘’Hadsiz Proje’’ isimli bir dergiyle oldukça başarılı işlere imza attı.

Neslihan Atagül Olay Açıklaması !

Tansel Döngel ile son yapmış olduğu röportajda Derginin Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu açıklamalarıyla izleyicilerini ve sevenlerini hayrette bıraktı. ‘’Kendimi hayatın merkezinde bir yere koyarsam, almış olduğum bütün kararlar bana hizmet ediyor olur. Bu yaptıklarım beni hem geliştiriyor hem de kişilik olarak genişletiyor.’’ Sözlerini söyledi.

Yaptığı röportajda yapmış olduğu açıklamalar ile herkes Sefirin Kızı isimli dizide yer alan oyuncuları ve yapım ekibini karşısına aldığını ve göndermeler yaptığını zannetti. Bu röportajdan sonra sevilen hayranları tarafından bir açıklama daha beklenmesine rağmen bir şey belirtmeyen Neslihan Atagül, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Neslihan Atagül Kimdir?

20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu kariyerine 2005 senesinde bir ajansa girmesiyle başlamıştır. Girdikten yaklaşık iki ay sonra bir reklam tanıtım filminde yer almıştır. Yeditepe Üniversitesinde Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Oyunculuk hayatına attığı en büyük adım ise Yaprak Dökümü dizisine ‘’Deniz’’ isimli karakterdir.

Neslihan Atagül’ün Ödülleri!

Güzel oyuncumuzun aldığı 14 adet ödül vardır. Bunlardan birkaçı şu şekilde yer alıyor;

  1. 2007 senesinde 14. Altın Koza Film Festivali ‘’Umut Veren Genç Kadın Oyuncu’’ Ödülü.
  2. 2012 senesinde Moskova 2morrow Film Festivalinde ‘’Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu’’ Ödülü
  3. 2012 senesinde Pune Uluslararası Film Festivali ‘’En İyi Performans’’ Ödülü.
  4. 2016 senesi Ayaklı Gazete Ödülleri ‘’En İyi Kadın Oyuncu’’ ödülü.
  5. 2021 yılında 1. Sinemaport Ödülleri ‘’En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’’ ödülüne layık görülmüştür.