Necati Şaşmaz'ı Görenler Tanıyamıyor! Yıllar Polat Alemdar'ı Yaşlandırdı!

Necati Şaşmaz'ı Görenler Tanıyamıyor! Yıllar Polat Alemdar'ı Yaşlandırdı!

Necati Şaşmaz'ın yıllar içindeki değişimi şok etti. Ünlü isim, Kurtlar Vadisi bittikten sonra 2014 yılının bitmesiyle şok bir değişim geçirdi. Peki son hali nasıl? Polat Alemdar karakteri ile tanınan Necati Şaşmaz'ın yeni halini sizlerle paylaşıyoruz.

Necati Şaşmaz, bu yıl Şubat aylarında Kurtlar Vadisi Kaos ile gündeme gelmişti. Ancak ünlü oyuncudan daha sonra hiç ses çıkmadı. Dizinin ne zaman başlayacağına dair bir gelişme yaşanmadı. Üstelik Kenan İmirzalıoğlu'nun da diziye katılacağı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu bu iddiaları şaşırtıcı şekilde reddetti. Kendisinin neden haberi olmadığını belirtti. Necati Şaşmaz'ın yıllar içindeki değişimi şok etti. Ünlü ismin yaşlandığı görülüyor. Siyah saçlarıyla alıştığımız Necati Şaşmaz, artık beyazlarla görüntüleniyor.

Yıllar İçinde Çok Değişti

Oyuncunun Kurtlar Vadisi'nden sonra farklı bir projede yer almaması da dikkat çekti. Film ve dizi serileriyle milyonların gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Çakır ve Polat Alemdar karakterleri günümüzde hala izleniyor. Hal böyle olunca Şaşmaz'ın hiçbir şekilde eskimediğini görüyoruz. Daima adından söz ettiriyor. Yeni bir hamlede bulunmasa bile gündeme eski dizileriyle geliyor.

640xauto8.jpeg640xauto8.jpeg640xauto8.jpeg

Çenesi Kırılmıştı

2014 yılında yaptığı bir kaza sonrasında çenesi kırılan Necati Şaşmaz, o zamandan bu zamana ne kadar değiştiğini gözler önüne serdi. Son zamanlarda çekilen fotoğrafını paylaşan Şaşmaz'ın yeni dizi projeleriyle ilgilenmediği biliniyor. Herhangi bir açıklama yapmamasını da buna yoruyoruz.