Murat Yıldırım Yeni Projesini Açıkladı! Ramo’ya Benzer Bir Karaktere Hayat Verecek

Murat Yıldırım Yeni Projesini Açıkladı! Ramo’ya Benzer Bir Karaktere Hayat Verecek

Kısa bir süre önce RAMO adlı dizide başrol oynayan Murat Yıldırım yeni projesi ile gündeme geldi. Yetenekli oyuncu kısa süre önce reytingleri iyi olsa bile biten bir dizide başrol olarak oynadı. Dizinin bitmesinin ardından oyuncu teklif üstüne teklif aldı

Ramo dizisi 2 sezon sürmesi ile gündemde yer alırken neden uzatılmadığı sorusu gündem de. Murat Yıldırım yeni bir dizi için anlaşma bile yaptı. Yeni sezonda yine ekranda olmaya devam eden Murat Yıldırım'ın yeni projesinin adı Aziz. Tekrardan aksiyon içeren bir yapım ile geliyor.

Yıldırım’ın Aziz dizisinde Payidar karakterine hayat vereceğini ve hikayesi de 1930’lu yıllarda geçecek. Senaryosunu Eda Tezcan tarafından yazılan dizide, Aziz Fransız bir askerin ölümüne neden olacak. Yaşanan bu olaydan sonra baba ocağını terk edip gidecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek zorunda kalacak. Aziz, yaşanılan bu olayların ardından unutulmasının ardından döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını da açacak.

Yetenekli oyuncu yeni projesini açıkladı

Yetenekli oyuncu yeni projesini açıkladı. Aziz dizisinin oyuncu kadrosu da ortaya çıkmaya başladı. Çok önemli isimlerin bu yeni dizide buluştuğu görünüyor. Aziz dizisinin kadrosu da usta isimlerden kuruluyor.

Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel, Güven Murat Akpınar ve Ahmet Mümtaz Taylan şu anda kadroda yer alan isimler arasında. Birçok önemli projede her almış 5 oyuncunun oynayacağı dizinin çıkması bekleniyor.

Hayranları Murat Yıldırım'ın 4 yıllık aradan sonra Ramo ile ekrana dönmesinden çok mutlu olmuştu. Ramo dizisinin 2 sezon sürmesine rağmen iyi reytingler almasının ardından final kararı da izleyicileri çok üzülmüştü.

Hayranları Murat Yıldırım'ın  şimdiki yeni dizisini de heyecanla beklemeye başladı.  Yeni dizisinin olan Aziz dizisi çekimleri de Antakya’da yapılacak. Başrol de oynayacağı kadın karakteri henüz belli değil. Dilruba karakterine kim hayat vereceği merak konusu oluyor.