Murat Yıldırım Aziz Dizisine Dönmeyecek mi? Ünlü Oyuncudan Şaşırtan Açıklama!

Murat Yıldırım Aziz Dizisine Dönmeyecek mi? Ünlü Oyuncudan Şaşırtan Açıklama!

Murat Yıldırım Aziz dizisi oyuncu kadrosundan ayrıldı mı? Şok bir şekilde ortaya atılan bu iddia büyük ses getirdi. Show TV dizisindeki ayrılığa ilişkin ünlü oyuncudan açıklama geldi. Detayları sizlerle paylaşacağız. Dizi ile ilgili merak edilenler ortaya çıktı diyebiliriz.

Aziz dizisi çekimleri henüz başlamış değil. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın diziye katılmaması da dikkat çekti. Dolayısıyla diziye dair güncel gelişmeler ortaya çıkıyor. Peki ya ünlü oyuncu artık dizide oynamayacak mı? Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Sonrasında ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile detayları belirtti.

Oyuncu Aziz Dizisinden Ayrılacak mı?

Murat Yıldırım'ın Aziz dizisinden ayrılması beklenmiyor. Kendisi de bu yönde açıklama yaptı. Dolayısıyla hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Kendisi, dizinin yeni sezonunda da oynamaya devam edecek. Dolayısıyla sevilen yapımla ilgili bizleri başka neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Şimdilik dizinin yayın hayatına devam edeceği bilgisini ve Murat Yıldırım'ın oynayacağı detayını paylaşalım.

Sosyal Medyadan Açıkladı!

Murat Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı: "Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendiği ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Ben tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim." sözlerine yer verdi.