Müge Anlı'nın Kopyası Sana Söz Dizisi Reytinglere Çakıldı! Sana Söz Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

Müge Anlı'nın Kopyası Sana Söz Dizisi Reytinglere Çakıldı! Sana Söz Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

Sana Söz dizisinde reytingler bir türlü yükselmek bilmiyor. Dizinin yayınlanan iki bölümü de h hüsranla sonuçlandı. Star TV dizisi başladığı gibi bitebilir. Final iddiaları her geçen gün artıyor. Peki Sana Söz dizisi neden az izlendi? Erkan Petekkaya'nın eşsiz performansı ile gündeme gelen diziye dair son detaylar...

Sana Söz dizisinin yeni bölümleri ilgiyle takip edilse de başarı oranı beklenilenin altında çıktı. Seyirciler, alternatif dizileri izlemeyi tercih ediyor. Salı akşamları ekrana gelen dizinin reyting oranları açıklandı. Total, ABC1 ve AB gruplarına baktığımızda ilk 10'da dahi olmadığını görüyoruz. Peki dizi neden bu kadar başarısız oldu? Sana Söz oyuncuları oldukça kaliteli isimlerden oluşmakta. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolde oynadığı yapım ilginç bir konuya sahipti. Müge Anlı ile bağlantılı dizinin yakın zamanda final yapacağı iddia edildi.

Sana Söz Dizisi Bitecek mi?

Sana Söz dizisinin ekranlara veda etmesi bekleniyor. Ancak dizi henüz sona ermiş değil. 2 bölümde de yeteri kadar başarı göstermedi fakat kemik kitle henüz oluşmadığı için seyircilerin bu diziyi henüz tanımadığı da bir gerçek. Yakın zamanda reytinglerde bazı değişiklikler yaşanır ise güzel gelişmeler meydana gelebilir.

Sana Söz Reyting Sonuçları

Dizinin reyting sonuçlarını inceleyecek olursak, Total ve AB1 gruplarında 13. sırada olduğunu gördük. Bunun yanı sıra AB reyting grubunda 17. sırada yer aldı. Sana Söz'ün rakipleri arasında Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi iddialı yapımlar bulunuyor. TRT 1 ve Fox TV dizilerinin Star TV dizisine karşı zor anlar yaşattığını gördük. Ancak önümüzdeki haftalarda dengeler değişebilir.