Müge Anlı O Diziye Konuk Oluyor! Müge Anlı Dizinin Reytinglerini Alt Üst Edecek

Müge Anlı O Diziye Konuk Oluyor! Müge Anlı Dizinin Reytinglerini Alt Üst Edecek

Star TV'de ekrana gelen Sana Söz'de öyle bir gelişme yaşandı ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Müge Anlı'nın dizide yer aldığı görüldü. Peki ünlü sunucu dizide neden oynuyor? Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı karakter dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlara damgasını vuran olaylarla ilgili son gelişmeleri aktaracağız.

Sana Söz dizisi, polisiye yapım olarak karşımıza çıktı. Star TV'de ekrana gelen dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor merak edildi. Pek çok kişi, diziyle ilgili bazı gelişmeleri yakından takip ediyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın oynadığı dizide neler oldu? Müge Anlı'yı canlandıran bir karakterin olduğu görüldü. Müge Anlı'nın bu durumdan haberi var mı? Dizide yaşananlar herkesi şok etti.

Dizide Müge Anlı da Var!

Müge Anlı gibi davranan ve onu canlandıran bir isim bulunuyor. Sana Söz'de Nehir Erdoğan'ın Elif Karaca karakteriyle karşımıza çıktığı görüldü. Program sunarak çeşitli olayları ve vakaları incelediği bir konsepte sahip. Haliyle akıllara gelen ilk isim Müge Anlı oluyor. Yıllardır bu işi yapmakta olan ünlü sunucunun artık dizide dahi temsil edildiğini görüyoruz.

Reytingler Düşüşlerde!

Sana Söz dizisi reytinglerinin ilk haftalardan itibaren beklentileri tam anlamıyla karşılayamadığı görülüyor. Oyuncu kadrosu ve hikayeden yana sıkıntı olmasa da seyircileri tam anlamıyla etkileyebildiğini söyleyemeyeceğiz. Dizinin gidişata göre final dahi yapabileceği iddia edilmekte. Önümüzdeki haftalarda diziden olumlu bir değişim gelmez ise Star TV final kararı alabilir.