Müge Anlı, Esra Erol, Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey, Sana Söz Dizislerinden Üzücü Haber Geldi

Müge Anlı, Esra Erol, Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey, Sana Söz Dizislerinden Üzücü Haber Geldi

Milli maçın yayınlandığı gün reyting sonuçları dikkatleri üzerine çekti. Pek çok dizi ve programın az izlendiği ortaya çıktı. MasterChef, Esra Erol, Müge Anlı, Sana Söz, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde şok gelişmeler yaşandı. 16 Kasım reyting sonuçlarına ilişkin detaylar.

Türkiye Milli Takımı'mızın oynadığı futbol maçı nedeniyle pek çok kişi TRT 1'i açtı ve maçı izledi. Hal böyle olunca Müge Anlı, Esra Erol, Masumlar Apartmanı, Sana Söz ve  Evlilik Hakkında Her Şey beklentilerin altında kaldı. Reyting sıralamasında alt sıralara düşen bu yapımlar göz önünde değildi.

16 Kasım Reyting Sonuçları

16 Kasım'da yayınlanan pek çok program ve dizinin daha az izlendiği belirtiliyor. Sabah kuşağı programları açısından pek bir sıkıntı yaşanmasa da milli maçın olduğu saatlerde dizilerin daha az izlendiği gözlemlendi. Öyle ki Masumlar Apartmanı'nın dahi birinciliği kaptırdığı görülüyor. İzleyiciler, ücretsiz olarak verilen maçı izlemek için TRT 1'i açtı. 2-1 galibiyetle sona eren maçın ardından reyting sonuçlarındaki detay gözlerden kaçmadı

1 - Karadağ-Türkiye 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Karşılaşması (TRT 1)

2 - Masumlar Apartmanı (TRT 1)

3 - Esra Erol'da (ATV)

4 - Ana Haber (Fox TV)

5 - Evlilik Hakkında Her Şey (Fox TV)

6 - Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

7 - Masterchef (TV8)

8 - Ana Haber (ATV)

9 - Evlilik Hakkında Her Şey Özet (Fox TV)

10 - Ana Haber (Show TV)

Sana Söz İlk 10'a Giremedi

Yeni başlayan Sana Söz dizisinin reytinglerde yüzü gülmüyor. Hal böyle olunca izleyiciler dizinin erken final yapacak olmasından şüpheleniyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi başarılı isimlerin başrolde oynadığı bir dizi neden az izleniyor anlaşılamadı. Hikayenin de etkili olduğu bilinmekte ancak sosyal medya ve televizyonda yeterli desteği bir türlü alamıyor.