Müge Anlı Canlı Yayında Öyle Bir Soru Sordu ki Duyanlar Şaştı Kaldı!

Müge Anlı Canlı Yayında Öyle Bir Soru Sordu ki Duyanlar Şaştı Kaldı!

ATV'de sunuculuk yapan Müge Anlı, iddiaların hedefindeki isme çok ciddi bir soru sordu. Üstelik bunu yaparken TDK'dan faydalandı. Anlamını okuyarak soran ünlü sunucu, seyircilere de ters köşe yaptı. Rahmi Özkan'ın dahi ne diyeceğini bilemediği görüldü. Dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi canlı yayındaydı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran bir olay yaşandı. Safiye Çallı, kendisinden 15 yaş küçük türkücülük yapan Cüneyt ile evlenmek istediği ancak dolandırıldığı iddia edildi. Kendisinin paralarını aldığını ve ona araba almasına rağmen kandırdığını söyledi. 25 yıllık evliliği bittikten sonra ikinci evlilik yapmayı düşünen Çallı'nın başına gelenler izleyicileri de şaşırttı. Canlı yayına bağlanan Cüneyt'in söyledikleri ise Müge Anlı'yı sinirlendirdi.

CÜNEYT CANLI YAYINA BAĞLANDI

Cüneyt'in canlı yayında Safiye Çallı'nın kendisini çalıştırmadığını ve "çalışırsan intihar" ederim dediğini söyledi. Tüm bu gelişmeler ışığında ikili arasındaki gelişmeler daha fazla dikkat çekmeye başladı. Parayı birlikte yemek istediğine yönelik teklifte bulunduğunu da iddia etti. Müge Anlı bu sözler üzerine kendisine şaşırtıcı bir soru sordu.

MÜGE ANLI O SORUYU SORDU!

Müge Anlı, TDK'dan jigolo kelimesinin tanımını okudu ve siz jigolo musunuz diye sordu. Bu gelişme üzerine türkücü Cüneyt'in ne diyeceği merak konusu oldu. Kendisinin sorulara tam anlamıyla yanıt veremediği görüldü. ATV'deki programda yaşanan gelişmeler herkesi şaşırttı. Şimdi ise iddiaların nasıl kanıtlanacağı ve Çallı'nın harcadığı paranın geri alınıp alınamayacağı araştırılmaya başlandı.