Mucize Doktor'un Sosyal Medya Performansı Camdaki Kız'ı Geçti!

Mucize Doktor'un Sosyal Medya Performansı Camdaki Kız'ı Geçti!

Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe günü final yapacak. Ancak Mucize Doktor sosyal medyada Camdaki Kız dizisinden daha fazla konuşuluyor. Kanal D dizisinin sosyal reyting sıralamasında geri kaldığı görüldü.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana reyting sıralamalarında zirveyi görmeye devam ediyor. Sevilen dizinin öyle bir senaryosu var ki izleyiciler diziyi takip ederken hayretler içerisinde kalıyor. Hal böyleyken rakip diziler biraz daha düşük reyting almakta. Peki Camdaki Kız dizisinin sosyal medya performansı ne durumda? Haftalık olarak yayınlanan rapora bakıldığında Mucize Doktor ve Alev  Alev dizisinin çok daha gerisinde kaldı. Sosyal medya paylaşımlarının dikkate alındığı bu raporda aslında çok önemli bir gerçek ortaya çıkıyor.

Mucize Doktor Camdaki Kız'ı Geçti!

Mucize Doktor dizisinin sosyal medya paylaşım sayısına bakıldığında 20 Mayıs'ta 29 bin 657 paylaşımla liderliği kapmış vaziyette. İkinci sırada ise Alev Alev dizisi yer alıyor. Alev Alev'in 11.103 paylaşım ile ikinciliği göğüslediği görüldü. Bir Zamanlar Kıbrıs 7.749 paylaşım ile üçüncü sırada yer alırken, nihayet Camdaki Kız'ı dördüncü sırada görüyoruz.

Mucize Doktor Dizisi Final Yapacak!

Mucize Doktor, 27 Mayıs Perşembe günü final bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin finale hazırlandığı vakitte izleyiciler yaşanacak gelişmeleri merak ediyor. Birkaç gün sonra yayın hayatına veda edecek dizide ne gibi olaylar yaşanacak? Ayrıca finale az bir zaman kala adından bu kadar fazla söz ettirmesi güzel bir gelişme. Ali Vefa karakterinin Nazlı ile olan ilişkisi daha da fazla anlam kazanacak. İkilinin arası bir türlü düzelmiyordu. Ancak aralarındaki aşkın zirveye ulaşması ve dizinin finale güzel bir son ile veda etmesi bekleniyor.

Alev Alev Dizisi İçin Final Vakti

Final gelişmesinden nasibini alan bir diğer dizi ise Alev Alev oldu. Show TV'nin sevilen dizisi yakında ekranlara veda edecek. Böylelikle önemli bir dizinin daha finalini izlemiş olacağız. Senaryodaki gelişmeler dizinin biteceğini gösteriyor. Ancak biraz daha fazla reytingi olsaydı dizi daha iyi konumlara gelebilirdi.