Mucize Doktor'un Ezosu Diziden Ayrılıyor! Fox Tv'den Açıklama Geldi!

Mucize Doktor'un Ezosu Diziden Ayrılıyor! Fox Tv'den Açıklama Geldi!

Fox TV’nin başladığı günden itibaren seyircilerini ekrana kilitlemeyi başaran Mucize Doktor dizisinde bir ayrılık haberi daha geldi! Üzen ayrılık sonrası reyting düşüşü çok kötü olacağa benziyor! Peki Mucize Doktor dizisine kim veda etti?

Başrolde oynamakta olan ve dizinin en sevilen oyuncularından birisi olan Ezo karakteri hakkında resmî açıklama yayınlandı. Ünlü oyuncu diziden tamamıyla ayrılacağa benziyor! Özellikle başarılı bir konusuyla ilerlemekte olan ve  bünyesinde barındırdığı profesyonel oyuncuları yani Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen ve Sinem Ünsal diziye girdikleri ilk günden itibaren zaten kendilerini kanıtlamış isimlerdi.  Ayriyeten kendisini göstermeyi başaran Ezgi Asaroğlu 53. Bölümde, bu haftadaki bölümde Mucize Doktor’a veda ediyor!

Ezgi Asaroğlu Diziden Ayrılıyor!

Geçtiğimiz sezon yakaladığı etkili başarıyı bu sezon elde edemeyen dizide özellikle geçtiğimiz ay içerisinde oldukça fazla oyuncu diziden ayrılmıştı. İlk bölümünden itibaren Adil Hoca isimli karaktere hayat veren ve derin izler bırakan Reha Özcan, Kıvılcım karakteriyle seyirciyi etkileyen Özge Özder ve Güneş karakteriyle kendi damgasını vurmayı başaran Korhan Herduran’da diziden ayrılmıştı. Bugün yayınlanan habere göre ise Ezo karakterini oynamakta olan Ezgi Asaroğlu’nun da diziden ayrıldığı kesinleşti! Sözleşmesi henüz yenilenmemiş olan oyuncunun gündemde kendi adını duyurduktan sonra bir açıklama yapması da hayranları tarafından bekleniyor.