Mucize Doktor Adil Hoca'nın Gizli Sırrı Ortaya Çıktı!

Mucize Doktor Adil Hoca'nın Gizli Sırrı Ortaya Çıktı!

Mucize Doktor Gizli bir sır hayranlar tarafından ortaya çıktı. Diziyle ilgili gelişmeler haberimiz detaylarıyla paylaşıldı.

Mucize Doktor yayınlandığı günden beri farkı yapısıyla birlikte izleyicilerinin dikkatini oldukça çekmişti. Dizinin hayranları her hafta iple yeni bölümlerini çekiyor. Dizide geçen hafta yayınlanan bölümünde Adil Hoca karakterinin ayrılmasıyla birlikte üzüntü yaşanmıştı. Adil Hocanın bu şekilde senaryo da olması oldukça izleyicileri şoke etti. Ancak bu hale gelmesinin yanında gizli detaylar da ortaya çıktı. Haberimizde senaryoyla ilgili detaylar verildi.

Mucize Doktor Adil Hoca Sırrı

Dizide yayınlanan bölümünde Adil Hoca’nın vefatı farklı işlendi. Hastanede çatışma sonucunda yaralanmasıyla birlikte Adil Hoca kurtulamadı. Bu durum günümüzdeki gelen olaylardan dolayı mesaj olarak da algılandı. Adil Hoca Reha Özcan canlandırıyordu. Reha Özcan ayrılması ardından bir paylaşım oldukça dikkat çekti.

Onur Tuna Reha Özcan hakkında paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım hakkında “Büyüdüğüm zaman Reha Özcan olacağım. Yaptığı abilik ve bize örnek oluşuyla ona ne kadar teşekkür edersem edeyim az. Birikenler ebedi. Güzelliklere kaçacağız Reha Abi!” sözleriyle sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Paylaşımda dizi severler tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak belli bir noktada bazı hayranlar gizli bir sır ortaya çıkardı.

Onur Tuna paylaşım yaptığı resimde peruk kullanıyordu. Reha Özcan dizi de kendi saçı değimiydi sorusu sorulmaya başladı. Reha Özcan dizi saçlarının gerçek olmadığı da anlaşılmış oldu. Onur Tuna paylaşımı sayesinde bu sır da ortaya çıkmış oldu.

Mucize Doktor Oyuncuları

Mucize Doktor kadrosu oldukça profesyonel kadrodan oluşuyor. Dizi kadrosu olarak Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe , Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut, Zerrin Tekindor, Ezgi Asaroğlu kadrosuyla izleyicilerinin karşısına çıkmaktadır.

Her hafta bölümlerinde farklı hikayelerle karşımıza çıkıyor. Son olarak Adil Erinç karakteriyle veda eden Reha Özcan veda etmesiyle oldukça üzüntüyle karşılaşacak. Bu durum karşısında izleyiciler diğer bölümlerinde neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Her hafta yayınlanan bölümlerinde reytingleri zorlayan yapım Doktorlar alternatifi olarak görülse de içerisinde bulunduğu farklı yapımı ve belli mesajları da televizyon izleyicileri tarafından da sunuluyor. Farkındalık üzerine çok üzerine duran dizi yeni haberleri de merakla bekleniyor.