Mucize Doktor Final Sahnesi Çok Konuşuldu! İzleyiciler Evlilik Haberine Şaşırdı!

Mucize Doktor Final Sahnesi Çok Konuşuldu! İzleyiciler Evlilik Haberine Şaşırdı!

Fox TV Mucize Doktor dizisi final yapma kararı aldı. Final fragmanı yayınlandığında ise pek çok kişinin şaşkınlıkla karşıladığı bir olay gerçekleşti. Nazlı ve Ali Vefa evlenerek mutluluğa erecekler. Peki Mucize Doktor finali ne zaman yapılacak?

Mucize Doktor dizisi finale adım adım yaklaşıyor. Dizinin final bölümünde yaşananlar fragman olarak karşımıza çıktı. Ayrıca final bölümüne özel çekilen fotoğraflar ise izleyicileri duygulandırdı. Yayın hayatına başladığı zamandan bu yana Mucize Doktor severek izlendi. Fox TV'nin uzun soluklu yapımları arasındaydı. Ancak final yaparak ekranlara veda etmesine çok az bir zaman kaldı. Peki Fox TV dizisinin finalinde neler yaşanacak? Düğün görüntüleri izleyicileri bir hayli heyecanlandırırken sosyal medyaya ait önemli bir veri paylaşıldı.

Mucize Doktor Finalde Evlilik Var!

Mucize Doktor dizisi finalinde Nazlı ve Ali Vefa evlenecek. İki ismin uzun süredir birbirini sevdiği ancak aşk anlamında tam anlamıyla bir adım atamadığı biliniyordu. Şimdi ise her şeyi yoluna koydular ve evliliğe adım atacaklar. Daha önce pek çok sorun yaşamalarına rağmen her türlü sorunu beraber çözdüler. Gerçekten de izleyicilerin gözünde gerçek aşk deyimini bu iki isim yaşıyor. Ali Vefa ve Nazlı'nın evliliğiyle beraber sosyal medyada önemli bir istatistik ortaya çıktı.

Mucize Doktor Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Mucize Doktor'un final yapacağı bölümün fragmanı yayınlanınca dizi bir anda TT oldu. Pek çok kişi dizi hakkında paylaşımlarda bulunarak düşüncelerini ifade etti. Final yapması beklenmiyordu ancak reyting  sonuçları düşünce mecburen yayın hayatına veda etmek zorunda kalındı.

Mucize Doktor Final Tarihi

Sevilen dizi 27 Mayıs Perşembe günü final yapacak. Her Perşembe ekrana geliyordu ancak bu sefer son kez televizyonda izleyicilerle buluşacak. Bu bölümde evlilik haricinde başka ne gibi güzel sahneler yaşanacak göreceğiz. Dizinin sevilerek izlendiği biliniyor. İzleyiciler Perşembe gününde de Mucize Doktor'u yalnız bırakmayacaktır. Fox TV ise bu dizi yerine hangi yapımı yayına taşıyacak henüz kararlaştırmadı. Ancak kısa süre sonra ortaya çıkması bekleniyor. Bir sürü proje olduğunu hepimiz biliyoruz. Kanallar bu konuda yoğun çaba sarf ediyor.