Mucize Doktor Dizisinin Dehası Taner Ölmez, Ekranlara Dönüyor! Ünlü Oyuncu Hangi Projede Yer Alacak?

Mucize Doktor Dizisinin Dehası Taner Ölmez, Ekranlara Dönüyor! Ünlü Oyuncu Hangi Projede Yer Alacak?

Güney Kore dizisinden uyarlanan Mucize Doktor isimli dizi yayınlandığı dönem FOX TV ekranlarında reyting rekorları kırıyordu. Mucize Doktor dizisinin baş karakteri olan otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Bir dönem FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mucize Doktor dizisinde başrol alan Taner Ölmez, yeteneği ile ön plana çıkmayı başardı. Mucize Doktor dizisinin final yapmasının ardından yetenekli oyuncu Taner Ölmez bir süre istirahate çekilmişti. Alınan bilgiler neticesinde Taner Ölmez'in ekranlara tekrardan döneceği ortaya çıktı.

Mucize Doktor dizisinin neden final yaptığı ortaya çıktı

Güney Kore dizisi olan Good Doctor’un Türkiye uyarlaması Mucize Doktor 2019 yılında İzleyiciler ile buluştu. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen’in de başrollerini paylaştığı Mucize Doktor dizisi kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip olmuştu. Özellikle otizmli doktor Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez kısa sürede başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Dizide her şeyin çok iyi gitmesi ile birlikte Mucize Doktor dizisi final kararı ile sarsıldı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez'in çok yorulmasından dolayı böyle bir karar alındığı ortaya çıktı. Bunun ardından Mucize Doktor dizisi Mayıs 2021 tarihinde ekranlara veda etti. Dizi severler, Mucize Doktor dizisinin tekrardan ekranlara gelmesi yönünde sosyal medyada çalışmalar başlattı. Güney Amerika ülkelerinde izlenme rekoru kıran Mucize Doktor dizisi tekrardan ekranlara gelmemek üzere bitti.

Taner Ölmez, hayranları ile buluşacak!

Mucize Doktor dizisini üst sıralara taşıyan Taner Ölmez, bir süre çalışmaya ara vermişti. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Taner Ölmez Alef dizisi ile tekrardan setlere dönme kararı aldı. BluTV’nin yayınlandığı sene izleyenleri bir hayli etkileyen Alef dizisinin ikinci sezonu ekranlara gelecek. Taner Ölmez’ ile birlikte başrolleri Aybüke Pusat ve Hande Soral paylaşıyor.