Mucize Doktor Dizisinden İkimizin Sırrı İsimli Diziye Transfer Oldu! Dizi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Mucize Doktor Dizisinden İkimizin Sırrı İsimli Diziye Transfer Oldu! Dizi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İkimizin Sırrı isimli dizi dram yapımı olarak öne çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin başrollerinde Aras Aydın ve Leyla Feray bulunuyor. Çekimleri devam eden dizi bir anne ile kızının hikayesini konu alıyor.

İkimizin Sırrı isimli dizide çocuk oyuncular da bir hayli dikkat çekti. İkimizin Sırrı dizisinde Hayal karakterini Ahsen Türkyılmaz hayat verecek. Bunun dışında Leyla Feray ise Neva karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizide bir trafik kazasında neva ile Hayal’in yolu Aras Aydın'ın hayat verecek olan Alp ile kesişiyor. Anne kızın mutlu dünyası ardını düşen karanlık adamlarla sarsılır. Bunun üzerine Alp onların imdadına yetişmeye çalışır.

Dizi şimdiden yoğun ilgi gördü

Dizi şimdiden yoğun ilgi gördü. Yabancı bir yapımdan uyarlanan İkimizin Sırrı isimli dizi şimdiden büyük yankı uyandırdı. Bir süredir tanıtımları yapılan diziye yönelik ve sosyal medyada destek mesajları sürüyor. Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin ne zaman yayınlanacağını dair herhangi bir tarih verilmedi.

Kanalın çok yakında ifadesi dizinin ağustos ayında başlayacağını gösteriyor. Ayrıca İkimizin Sırrı dizisinde önemli bir gelişme de var. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mucize Doktor dizisinde Adin Külçe ismi dikkatleri üzerine çekmişti. Taner Ölmez’in hayat verdiği Ali Vefa karakterinin küçüklüğünü güzel bir şekilde canlandırmıştı.

Adin Külçe şimdiden 23 milyonu aştı

Adin Külçe şimdiden 23 milyonu aştı. Adin Külçe’nin Mucize Doktor dizisinde izleyicileri çok etkilemesi ile İkimizin Sırrı dizisinde de rol alacağı ortaya çıktı. 2013 yılı doğumlu olan Adin Külçe reklam filmleri ile de öne çıktı. Küçük yaşta çok iyi dizilerde bulunan oyuncu kariyer yapmaya da devam ediyor. Adin Külçe için Instagram hesabı ailesi tarafından açıldı. Minik oyuncunun şimdiden 23 binden fazla takipçisi bulunuyor.