Mucize Doktor Dizisinde Nazlı Veda Ediyor? Nazlının Yerini Kim Alacak?

Mucize Doktor Dizisinde Nazlı Veda Ediyor? Nazlının Yerini Kim Alacak?

Mucize Doktor dizisinde aşk hikayesine dönmeye başlamıştı. İzleyicilerden tepki gelince senarist atak yaptı. Dizisinin son bölümünde Nazlı saldırıya uğradı. Nazlı Mucize Doktor dizisinden ayrılacak mı? Nazlı'nın yerini kim alacak?

Mucize Doktor dizisinde yer alan ve seyircinin oldukça beğendiği karakter Nazlı diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor Nazlı ölecek mi? Mucize Doktor Nazlı diziden neden ayrılıyor?

Mucize Doktor Beklenmedik Ayrılık Olabilir!

FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor ’da izleyiciyi üzecek bir habere daha geldi. Başrollerinin vazgeçilmez isimleri Onur Tuna, Taner Ölmez, Zerrin Tekindor, Murat Aygen ve daha birçok başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Perşembe akşamlarında yayınlanıyor. Japon uyarlaması olmasına rağmen herkesi etkileyen dizi de daha önce birçok isim birden kadrodan çıkmıştı. Diziye katılan oyuncuların bazıları da istenileni yapmamış ve veda etmişti. 

Nazlı Diziye Veda mı Edecek?

Mucize Doktor son bölümde oldukça fazla heyecan yaşatılmıştı. Özellikle Nazlı yaşadığı sürprizlerle zor duruma girdi. Dizinin son yayınlanan sahnesinde Nazlı, hastane bahçesinde yer alan bir kadına yardım ederken kadın aniden Nazlı’ya saldırdı. Ne olduğunu anlayamayan karakter olayın şoku içerisindeyken kadın ona, ‘’Bunların bedelini sen ödeyeceksin!’’ sözlerini söyledi. Dizide Nazlı’ya ne olacağı son bölümde belirli olacak. Dizide Nazlı’ya saldıran kadın kim? İzleyici olacaklara şimdiden meraklı!