Mucize Doktor Dizisinde Final Beklenirken İzleyicileri Şoka Uğratan Bir Olay Daha Yaşandı!

Mucize Doktor Dizisinde Final Beklenirken İzleyicileri Şoka Uğratan Bir Olay Daha Yaşandı!

FOX TV’nin perşembe akşamları sevilerek izlenen dizisi Mucize Doktor dizisi beklenmedik olaylar yaşanmaya başladı. Mucize Doktor final yapacak mı?Mucize Doktor dizisinde izleyicileri ne bekliyor?

FOX TV’nin perşembe akşamları sevilerek izlenen dizisi Mucize Doktor akıcılığı ile devam ederken geçtiğimiz bölümde yaşanan olaylar bu haftaki bölümü de etkiledi. Olayların üzerinde genel olarak daha fazla duran dizi, konusundan biraz daha uzaklaştı. Bunun sonucunu neyin doğuracağını bilmesek de ilerleyen zamanlarda reytinglerin daha çok düşmesine sebep olabilir. 

Mucize Doktor Dizisinden Dikkat Çeken Haber!

Dizinin ana karakteri olan Ali Vefa hakkında izleyicilere karşı büyük bir etki yaratan ünlü oyuncu diziyi tam anlamıyla ayakta tutan tek kişi. İlk çıktığı zamanlara göre reytinglerde oldukça büyük bir etki yaşansa bile tutunmaya devam edeceğe benziyor. Bu haftaki bölüm fragmanı yayınlanmasıyla beraber dikkat çeken bir haberde yaşandı.

İnsan Hikayeleriyle Öne Çıkacak!

Mucize Doktor ’un çok düşük bir sıralama almasından sonra dizi senaryo ve yapım ekibi daha etkili iş çıkaracağı konusunda net olduklarını açıklamıştı. Oyunculardan ziyade konuya yüklenmekte kararlı olan senaryo ekibi, izleyicileri şaşırtmakta kararlı. Aşk konularıyla insanları boğmaktan ziyade hikâye türünde bir iş çıkararak ilerleme yolunda olacak söylentileri yayılmaya devam ediyor. Son bölümde bu yöntem sayesinde güzel bir ilerleme kaydeden ekip bu yönde eksiklerini tamamlamak istiyor ve 54. Bölümde yine insan hikayelerini anlatma yönünde olacak gibi gözükmekte.

Ancak dizideki ilişkileri çok beğenen izleyiciler bu durumdan biraz şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Özellikle Ali Vefanın aşkından asla vazgeçmeyeceklerini bilseler de senaryo yazarı bu yönde de bir şeylere değinecek. Sosyal medya platformu üzerinden şikayetlerini dile getiren seyircilere karşılık elbet dize içerisinde gelecektir.