Mucize Doktor Dizisinde Beklenmeyen Bir Ayrılık Daha!

Mucize Doktor Dizisinde Beklenmeyen Bir Ayrılık Daha!

Mucize Doktor dizisinde izleyenleri hikayeyi değiştirecek ayrılık yaşanıyor. İzleyenleri şaşırtacak ve hikaye değişikliği bilgilerimiz paylaşıldı.

Mucize Doktor yayınlandığı günden itibaren oldukça seveni oldu. Ancak dizi ilk başta yaptığı etkiyi sonralarında yakalayamadı. Diziye can vermesi için belli transfer yapıldı. Ancak o da etki yapmadı. Diziden şok etkisi yapacak ayrılık haberi de geldi. Diziye yeni giren Ezgi Asaroğlu karakteri önümüzdeki bölümlerde vedasını verecek.

Mucize Doktor Kim Ayrıldı?

Dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Murat Aygen, Reha Özcan gibi ünlü kadro barındıran Mucize Doktor dizisinde yeni ekibe katılan Ezgi Asaroğlu ayrılıyor. Daha önce diziden Özge Özder ayrılmıştı. Bu oyuncudan sonra da dizi kadrosuna yeni katılan Güneş karakteriyle tanınan Korhan Herduran ayrılığını vermişti. Bu kadro içerisinde Reha Özcan de ayrılacağı haberi de gelmişti. Dizi de art arda gelen ayrılıklar oldukça dizi izleyenleri şaşırtıyor. Ezgi Asaroğlu’nun ilerleyen bölümlerde ayrılığını gösterecek.

Mucize Doktor Ali Vefa ve Nazlı İçin Gelişme

Ezo karakterini oynayan Ezgi Asaroğlu istenen reytingi vermeyince diziden ayrılma kararı alındı. Böylelikle senaryonun tekrardan değişeceğini göz önüne serildi. Ayrılma etkisiyle birlikte Ali Vefa ve Nazlı birlikteliğini daha farklı boyutlarda görebileceğiz. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında bu ilişki çok sık görülmesine sevinirken bazı izleyici kesim bu duruma üzülebilir. İlerleyen zamanlarda ne tür gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Dizi de oldukça karakter değişimi oluyor. İzleyicileri ekranda tutmak için farklı çözümler aranarak kendine çekmeyi hedefliyor.

Mucize Doktor Saat Kaçta?

Her hafta farklı konularla birlikte çıkan Mucize doktor oldukça seveni bulunuyor. Yayınlanma tarihini arayan izleyiciler mucize doktor saat kaçta yayınlandığını unutabilir. Mucize doktor hafta içi Perşembe günleri yayınlanmaktadır. Saat 20.00’da yeni bölümüyle birlikte yayınlamaktadır. Birbirinden farklı hikaye türleri ve karakteriyle her hafta heyecan dolu bölümleriyle hareket ediyor.

Mucize Doktor Hangi Hastanede Çekimi Yapılıyor?

Mucize Doktor izleyen izleyiciler her zaman çekimlerinin nerede yapıldığını merak etmiştir. Mucize doktor İstanbul Pendik’te bulunan Medical Park hastanesinde çekimleri yapılmaktadır. Bu çekimler burada devam etmektedir. İstanbul’da yer alan izleyiciler bu tür yerde olmasının bilmesi bilinçli şekilde olmasını sağlamaktadır. Birçok kişi bu tür aramaları internet üzerinden aramalar yaparak dizinin yerlerini bilmektedirler.