Mucize Doktor Dizisi Yeniden Başladı! Mucize Doktor izleyicileri Heyecanlandı

Mucize Doktor Dizisi Yeniden Başladı! Mucize Doktor izleyicileri Heyecanlandı

Mucize Doktor bitti ancak hala izleniyor. Üstelik yurt dışında rekora doğru koşuyor. İzlenmelerde ilk sırada gelen dizi, Latin Amerika ve ABD'de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor'un şu sırala HBA MAX'te ekrana geldiğini görüyoruz.

Mucize Doktor dizisi 5 ay önce final yaptı. Dizi, Mayıs ayından bu yana yayınlanmıyor. Ancak izlenmeler eskisine göre hala fazla. Çünkü yurt dışındaki izleyiciler de diziyi severek takip ediyor. Onlar sonradan izledikleri için dizinin henüz sonu gelmiş değil. Hangi ülkelerin Mucize Doktor izledikleri merak edildi. İlk olarak Fox TV'de ekrana gelen dizi, artık HBO MAX'te de yayınlanıyor. Dublajlı şekilde ekrana geliyor. ABD ile Latin Amerika ülkeleri de rahatlıkla diziyi takip edebiliyor.

Mucize Doktor Rekor Kırıyor!

Yurt dışındaki izlenmeleriyle beraber dizi adeta ölümsüzleşti. Türkiye'deki reytingleri zamanla düşse de diğer ülkelerde severek izleniyor. Son zamanlarda ise dizinin kanalda en fazla izlenen yapım olduğu öğrenildi. Bu başarı, dizi adına çalışan herkese aitti. Taner Ölmez'in başrolde oynadığı ve Ali Vefa karakterine hayat verdiği dizi, oldukça zor şartlarda çekiliyordu. Taner Ölmez'in belirttiğine göre, Ali Vefa karakterini canlandırmak kolay değildi.

Erken Final Yapmıştı

Dizi, Türkiye'de yayınlandığı sıralarda final yapması beklenmiyordu. Ancak bir şekilde final kararı alındı ve Fox TV'de yayın hayatına veda etti. Finalin mutlu bir şekilde gerçekleşmesi izleyicileri sevindirmişti.