Mucize Doktor Dizisi Başlıyor Mu? Resmi Açıklama Geldi!

Mucize Doktor Dizisi Başlıyor Mu? Resmi Açıklama Geldi!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mucize Doktor dizisi kısa süre önce final yaptı. Dizinin ilk etapta çok iyi reyting yakalamasına rağmen Mucize Doktor dizisi ilerleyen bölümlerde izleyici kaybı yaşadı. Dizinin tekrardan ekranlara geleceğine dair iddialar ise gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mucize Doktor dizisinin tekrardan ekranlara döneceğine dair haberler gündemi sarstı. Dizinin hayranları bu haberin doğru olup olmadığını sorguluyor. İlk sezonunda çok iyi reytingler alan Mucize Doktor dizisi ilerleyen bölümlerde istenilen reytingleri elde edemedi. Bundan dolayı rakiplerine karşı büyük bir başarı sağlayamayan Mucize Doktor dizisi final kararı ile gündeme geldi. Final kararı ile birlikte Mucize Doktor dizisinin tekrardan ekranlara geleceğine dair iddialar gündeme geldi.

Mucize Doktor dizisi hakkında resmi açıklama yapıldı mı?

Masumiyet, Baraj, Mucize Doktor, Savaşçı gibi reyting rekorları kıran diziler ekranlara veda etti. Bunun ardından reyting sonuçlarına bakılınca Mucize Doktor ve Baraj dizisinin bitmesine İzleyicilerden de tepkiler gecikmedi. Ayrıca FOX TV sevilen dizileri Mucize Doktor, Baraj, Savaşçı ve Masumiyet dizisinin kısa sürede fişi çekildi. Alınan bilgiler neticesinde Mucize Doktor dizisinin ekranlara geri döneceği iddia edilse de dizi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzleyiciler ise bu iddiaların doğru olup olmadığını sorguluyor.

Mucize Doktor dizisi için yankılar sürüyor

Taner Ölmez'in başarılı performansı ile ön plana çıkan Mucize Doktor dizisinin tekrardan başlama ihtimali bulunmuyor. Mucize Doktor dizisinin baş karakteri Ali Vefa'sı şimdiden Üç Kuruş dizisi ile adını duyurdu. Bunun dışında dizinin diğer başrol oyuncuları da başka yapımlar ile anlaştı.