Mucize Doktor Dizi Senaristinden Büyük Hamle! Eskiye Geri Dönüyor!

İlk yayınlandığı günden beri izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaran Mucize Doktor dizisi son zamanlarda aşk hikayelerine değinince reytinglerde ciddi düşüş yaşadı. Bunu fark eden senarist ne gibi bir şey yaptı?

Mucize Doktor dizisinde son dönemlerde aşk olaylarına ağırlık verilince. Reytinglerde dibe vurmaya başladı. Seyirciler aşk hikayelerinden sıkıldığını açık bir şekilde tepkilerini koyarak izlemeyi bıraktı. Haliyle bu da reytinglerin düşmesine neden oldu.

MUCİZE DOKTOR SON DURUM!

Mucize Doktor hayranları Ali Vefa karakterini çok beğendi. Fakat dizi doktorluktan çıkıp aşk hikayelerine doğru gitmeye başlayınca. Hayranların büyük tepki aldı. İlk bölümde insanların hayatını kurtarmak için elinden geleni yapan dizi gündeme bomba gibi oturmuştu. Son değişiklikler olumsuz etkiledi.

MUCİZE DOKTOR SENARİSTİNDEN BÜYÜK HAMLE!

Aşk olayların fazla gündeme gelmesiyle ve reytinglerin düşmesiyle sanırım senarist şaşkınlık geçirdi. Reytingleri düzeltmek için 11 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 53.bölüm 2.fragmanında dizi tekrar hayat kurtarmaya dönüyor. Dizi bu bölümden itibaren aşk hikayelerinden uzaklaşıp insanların hayatını kurtarma olaylarına izleyicilere yansıtacağı düşünülüyor. Sanırım bundan sonraki bölümlerde bu şekilde ilerleyecek.