Mucize Doktor Ali'yi Bekleyen Büyük Risk! Muhsin'in Babası Yaşayacak mı?

Mucize Doktor Ali'yi Bekleyen Büyük Risk! Muhsin'in Babası Yaşayacak mı?

Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde heyecanlı olaylar yaşanıyor. Ali'nin Muhsin'in babasını ameliyat edeceği öğrenildi. Peki Ali başarılı bir şekilde bu ameliyatı gerçekleştirebilecek mi? Nazlı ile Ali ne zaman evlenecek?

Mucize Doktor dizisinde Ali'yi oldukça zor anlar bekliyor. Bir yandan Nazlı diğer yandan ise riskli ameliyat ile işler iyice zora sürüklenecek. Dizinin reytinglerinde yaşanan azalmalar yavaş yavaş düzeliyor gibi. Son zamanlarda Mucize Doktor dizisinden daha az bahsediyor olsak da yeni bölümlerde serüven devam ediyor. Dizinin eskisi kadar ilgi görmediği biliniyor. Tüm yaşananlara ve oyuncu ayrılıklarına rağmen dizi eskisi gibi kalitesinden ödün vermiyor. Yeni bölümde ise ilginç olaylar yaşanacak.

Ali Nazlı ile Evlenecek!

Fox TV'nin başrol karakterleri Ali ile Nazlı birbirlerini çok seviyorlar. Ancak Ali'yi evlilik telaşı sarmış durumda. Uzun süredir birlikte olan ikilinin evliliğe doğru adım atması beklenmekte. Ali'nin evlilikle nasıl mücadele edeceği ve üstesinden nasıl geleceği bilinmiyor. Evlilikle ilgili fragmana çok fazla yer verilmese de geçtiğimiz bölümden bildiğimiz üzere iki aşığın yakın zamanda evleneceği bilinmekte. Sezon finalinde muhtemelen Ali ve Nazlı evliliğini konuşuyor olacağız. 

Muhsin'in Babasını Ameliyat Edecek!

Uzman doktor olduktan sonra gerçekleştireceği ilk ameliyat Muhsin'in babası oluyor. Ali elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı. Ancak bir yandan da hata yapmaktan korkuyor. Çünkü doktor kurulu da onu izleyecek. Hakkında güzel bir kararın çıkması için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Çeşitli sorunlarla boğuşurken bir de bu stres yaptıran gelişme ile Ali'yi zor zamanlar bekliyor.

Mucize Doktor Finalinde Neler Olacak?

Fox TV dizisi Mucize Doktor'un finaline çok az bir zaman kaldı. Finalde Ali ve Nazlı'nın evlenerek güzel bir son ile izleyicilere veda etmesi bekleniyor. Ancak dizinin tam olarak bu noktaya gelebilmesi için biraz daha süre geçmesi lazım. Daha sonra herkesin tahmin edeceği üzere Ali ve Nazlı aşklarını resmiyete kavuşturacak. Mucize Doktor'un reyting kaybından ötürü final yapacağı çok önceden biliniyordu. Bu nedenle izleyiciler final fragmanı ile karşılaştığında beklendiği kadar şaşırmayacak.