Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Günü ve Saati Değişti! Misafir Dizisinin Yapımcısı Açıkladı

Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Günü ve Saati Değişti! Misafir Dizisinin Yapımcısı Açıkladı

4 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek olan Misafir dizisi hakkında açıklama yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ekranlara geleceği tarihi ötelendi. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ ın başrollerinde bulunduğu dizi şimdiden merak söz konusu oldu.

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Misafir dizisi 4 Kasım Perşembe günü ekranlara gelmeyecek. Dizinin başrol oyuncusu olan Hazal Kaya uzun bir aranın ardından ekranlara dönme kararı aldı. Hazal Kaya'nın hayranları bu karar karşısında sevincini gizleyemedi.

Misafir dizisinin yayın tarihi değişti!

Med Yapım imzalı Misafir dizisi oyuncu kadrosu ile kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Fakat bir süredir ekranlara gelmeyen dizi izleyicilerin de eleştiri odağı oldu. Alınan bilgiler neticesinde Misafir dizisi gerekli tanıtım filmini de izleyicilerle buluşturmadı. Bunun dışında dizinin yayın tarihinin değişmesi de dizi severleri bir hayli rahatsız etti.

Misafir dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Sorunlu bir çocukluk geçiren kadını ve eşini henüz kaybetmiş ve üç çocuğu olan bir adamı konu alan Misafir dizisi oyuncu kadrosu dışında hikayesi ile de ön plana çıkmayı başardı. Umut dolu bir hikayeyi ekranları taşımayı amaçlayan Misafir dizisinin ne zaman ekranlara geleceği ise merak söz konusu oldu. Ayrıca FOX TV'nin bütün düşük reytingli dizileri kaldırmasının ardından Misafir dizisinin nasıl reyting alacağı ise şimdiden merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde kanal dizinin 11 Kasım Perşembe günü ekranlara geleceğini açıkladı. Yapılan resmi açıklamanın ardından dizi severler 11 Kasım Perşembe gününü merakla beklediklerini dile getirdi. Şimdiden gündem olan Misafir dizisinin neden tarih değiştirdiği ise henüz bilinmiyor.