Misafir Dizisinden Beklenmedik Haber Geldi! Fox Tv Az Önce Açıkladı!

Misafir Dizisinden Beklenmedik Haber Geldi! Fox Tv Az Önce Açıkladı!

Hazal Kaya`nın seneler sonra tekrardan ekranlara dönmesini sağlayan dizinin ilginç bir hikayesi bulunmakta. İntihar etmek istemiş olduğu sırada iki çocuklu bir adam tarafından hayatı kurtarılmış olan genç kadının büyük dramına şahit olacağız.

İki çocuklu olan adam eşini trafik kazasında kaybediyor ve bu kazanın nedeni travmatik bir çocukluk geçirmiş olan Hazal Kaya`nın canlandıracak olmuş olduğu karakter olacak. Misafir dizinin hikayesini seyircileri şimdiden etkilenmiş olduğunu söyleyebilmekteyiz. Fox TV son dakika değişikliği yaptı. 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelmesi planlanan yeni dizinin yayın tarihi değişti.

Misafir isimli dizinin ise 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümünün ekranlara gelmesi Fox TV tarafından duyuruldu. Dizi sevenleri ise büyük bir heyecan ile beklemiş olduklarını yapımın 1 hafta ertelenmesinden hiç memnun olmadıklarını gördük.


İyi bir dizi olacak olduğuna yönelik beklentiler de fragmanların üst üste gelmesi ile bir hayli arttı. Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya ikilisinin de iyi bir dizi çifti olacak olduğuna yönelik beklenti artmakta. İkilinin performansı dizinin akıbetini de belirleyecek.