Misafir Dizisi İçin Final Kararı Çoktan Verildi! Misafir Dizisi 5. Bölümde Final mi Olur?

Misafir Dizisi İçin Final Kararı Çoktan Verildi! Misafir Dizisi 5. Bölümde Final mi Olur?

Misafir dizisi izleyicilerine kötü haber duyuruldu. Fox TV'de yayınlanan dizinin artık ekrana gelmeyeceği açıklandı. Final tarihi de belirtilen dizinin neden bu kadar erken bittiği sorgulanıyor. İşte Misafir dizisi final nedeni ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen diziler arasında Misafir de bulunuyordu. Fox TV'nin yeni dizisi o kadar hızlı bir çöküş yaşadı ki görenler inanamadı. Seyirciler, dizinin final kararı aldığını öğrenince ne diyeceğini bilemedi. Çünkü dizi yayınlanalı henüz 4 bölüm geçmişti. Şimdi ise final tarihi konuşuluyor. Fox TV'de ekrana gelen diziyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Dizinin ne zaman biteceği öğrenildi.

Misafir Final Tarihi

Misafir dizisi 9 Aralık Perşembe günü son defa yayınlanacak. Final bölümünde ne gibi gelişmelerin yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. Ancak görülen o ki dizinin hikayesinde çok süratli bir değişim yaşanmayacak. Çünkü hızlı ve ani bir final yaptığını söylemeliyiz. Dolayısıyla hikaye baştan aşağı değişmese bile tek tük konularda seyircilerin istediği gibi bir son ekrana gelecektir.

Dizi Neden Final Yapıyor?

Misafir dizisinin başrolünde oynayan Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya'ya rağmen hızlı şekilde final yapması şaşırttı. Hikayesi de beğenilen dizi bir türlü reytinglerde yukarılara çıkamadı. Haliyle dizinin final yapması kararlaştırıldı. Tüm bu gelişmeler ışığında Fox TV'nin hangi dizi ile anlaşacağı merak edilmekte.