Misafir Dizisi Erken Final Kararı Aldı! Misafir Dizisi Yapımcısı Üzücü Açıklamayı Yaptı..

Misafir Dizisi Erken Final Kararı Aldı! Misafir Dizisi Yapımcısı Üzücü Açıklamayı Yaptı..

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Dizinin yakın zamanda biteceği haberi seyircileri üzdü. Çünkü henüz yayın hayatına yeni başlamıştı. Peki Misafir dizisi kaçıncı bölümde final yapacak? Ayrıca dizinin neden bittiği de merak ediliyor. İşte Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya'nın oynadığı diziye dair detaylar...

Fox TV'de ekrana gelmekte olan Misafir dizisiyle ilgili alınan karar çok üzdü. Pek çok kişi dizinin devam edeceğini düşünüyordu. Ancak görülen o ki final kararı kısa süre önce verildi. Kanalın aldığı bu kararla beraber ne zaman final yapılacağı merak edildi. Dizinin kaçıncı bölümde ekranlara veda edeceği de duyurulacak.

Misafir Ne Zaman Final Yapacak?

Dizinin henüz ne zaman final yapacağı açıklanmadı. Dolayısıyla pek çok kişi merakla kaçıncı bölümde biteceğini araştırmaya başladı. Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay gibi isimlerin oynadığı yapım, ilk başta ilgi çekmişti. Ancak ne olduysa bir türlü devamı gelmedi.

Uyarlama Diziydi

Fox TV'nin çok izleneceğine inandığı uyarlama dizi ne yazık ki başarılı olamadı. Reytingler beklentileri karşılamayınca kanaldan final kararı da gecikmedi. Şimdi ise dizinin ne zaman sona ereceği üzerine çeşitli iddialar paylaşılıyor. Ancak resmi açıklama gelmeden belli olmayacağını belirtelim. Misafir dizisine ilişkin tüm gelişmeleri internet sitemizden öğrenebileceksiniz. Son bölümde senaryonun nasıl değişeceğini de görmüş olacağız.