Misafir Dizisi Başladı ve Bitti! Misafir Dizisi İçin Alınan Karar Ortalığı Karıştırdı!

Misafir Dizisi Başladı ve Bitti! Misafir Dizisi İçin Alınan Karar Ortalığı Karıştırdı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Misafir dizisi bu sezon yüksek reyting oranına sahip olarak açılış yapmayı planlıyordu. Alınan bilgiler neticesinde Misafir dizisi reytinglerde çok iyi bir başarı elde edemedi. Fakat dizinin gelecek adına umutlu olduğu söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Buğra Gülsoy, Hazal Kaya ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı Misafir dizisi her hafta perşembe akşamları ekranlara gelecek. Perşembe günü ilk bölümünü ekranlara taşıyan Misafir dizisi zorlu bir süreçten geçti. İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Misafir dizisi oyuncu kadrosu dışında konusu ile de dikkat çekmeyi başardı. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizi istenilen reytingleri elde edemedi. Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizileri karşısında mücadele veremeyen Misafir dizisinin orta seviyede reytingler elde ettiği ortaya çıktı. Bu sonuçların ardından Misafir dizisinin bir sonraki bölümünde nasıl reyting yakalayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Misafir dizisi sosyal medyada iyi bir etkileşim yakaladı!

Hikayesi ile ön plana çıkmayı başaran Misafir dizisi oyuncu kadrosu ile de izleyiciden tam not aldı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisinin geniş bir izleyici kitlesinden olumlu yorumlar aldığı da biliniyor. Misafir dizisi sosyal medyada da izleyiciden tam not alırken reytinglerden iyi sonuç alamaması bir hayli şaşırttı. Alınan bilgiler neticesinde Misafir dizisi reytinglerde beklenenin altında kaldı.

Ekranların yeni dizisi Misafir ilk bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında kaldı. Perşembe günün 12. sırada tamamlayan Misafir dizisi AB kategorisinde 6. sırada bulundu. Bunun dışında yapılan açıklamaya göre Misafir dizisi ABC1 kategorisinde ise 10. sırada yer alıyor. Her iki kategoride de ortalamanın altında yer alan Misafir dizisi sosyal medya etkileşiminde ön plana çıkmayı başardı. Bu sonuçların ardından Misafir dizisinin reyting yükseltmesi için fırsat kollayacağı söyleniyor. İlginin biraz artması durumunda Misafir dizisinin uzun süre devam edeceği de belirtildi.