Migros Ayçiçek Yağı Fiyatı 26 TL'ye Düşürdü! Migros Ayçiçek Yağı İndirimi İçin Tarih ve Saat Verdi!

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatı 26 TL'ye Düşürdü! Migros Ayçiçek Yağı İndirimi İçin Tarih ve Saat Verdi!

Ayçiçek yağı kaç TL oldu? Migros'taki indirimden sonra uzun kuyruklar oluşması bekleniyor. Çünkü fiyatın bu kadar düşmesi vatandaşı harekete geçirebilir. ŞOK, BİM ve A101'den sonra sıra Migros'a geldi. İşte güncel ayçiçek yağı fiyatlarında 1 litre, 2 litre ve 5 litrelik fiyat listesi...

Döviz kurundaki gelişmeden sonra ayçiçek yağı da dahil olmak üzere pek çok ürüne indirim müjdesi verildi. Ancak geline noktada Migros'un ne kadar indirim yaptığı merak edildi. Pek çok kişi indirim miktarı için çeşitli yorumlarda bulundu. Peki Migros ayçiçek yağını kaç TL'den satacak? 5 litrelik fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı. Migros'taki yoğunluk dikkat çekti.

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatları

  • Migros ayçiçek yağı 2 l : 49,90
  • Migros ayçiçek yağı 1 l : 25,90
  • Migros ayçiçek yağı 5 l : 109,90

Yeni İndirimler Yolda!

Öte yandan Migros'taki ayçiçek yağına ilişkin yeni bir indirimin yolda olduğu belirtildi. Önümüzdeki haftalardan itibaren stokların azalmasıyla birlikte düşük kurlu ayçiçek yağı satışı gerçekleşebilir. Bu konuda hükümetin ekonomik hamlelerinin de önemli bir payı bulunuyor. Çeşitli zincir marketler indirimde sınır tanımamakta. Yakın zamanda indirimlerin boyutu da artacak. Şimdilik pek çok kişi düşen fiyatlardan memnun gözüküyor.