Mevlana Dizisinin Detayları Herkesi Şaşkına Uğrattı! Mevlana Dizisinin Konusu, Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihi Açıklandı!

Mevlana Dizisinin Detayları Herkesi Şaşkına Uğrattı! Mevlana Dizisinin Konusu, Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihi Açıklandı!

TRT 1'in yeni dizisi Mevlana'ya hangi oyuncular katıldı? Güzel oyuncu artık Mevlana dizisinde oynayacak. Peki dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak? Diziyle ilgili merak edilen sorular bir bir yanıt buluyor. İşte Bülent İnal'ın başrolde oynadığı dizide güncel oyuncu kadrosu ve yayın tarihi...

Bir süredir hazırlıkları devam eden Mevlana dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dizinin yüksek bütçeli olması nedeniyle hazırlıklar hala sürüyor. Oyuncu kadrosuna katılan isimleri dikkatleri üzerine çekti. Güncel olarak kadroda bulunan Ebru Özkan Efsun, Ahmet Mümtaz Taylan, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe ve Gizem Yılmaz'ın yanı sıra yeni isimler de dizideki yerini alacak.

Diziye Kimler Katıldı?

Güzel oyuncu Nilay Deniz, Mevlana dizisinde Gürcü Hatun karakteriyle adından söz ettirecek. Oyuncunun yanı sıra Zerkubi karakteriyle Ahmet Mümtaz Taylan'ın da dizide farkını ortaya koyması bekleniyor. Ayrıca Mevlana karakterine hayat verecek olan Bülent İnal'ın nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edildi.

Mevlana Ne Zaman Başlıyor?

TRT 1'in yeni projeleri arasında gösterilen Mevlana dizisi için henüz resmi bir tarih verilmedi. Yayın tarihine ilişkin gelişmeler araştırılırken, dizinin 2022 yılının ilk ayında çıkması muhtemel gözüküyor. Mevlana dizisinin Mevlana Celaleddin Rumi'nin hayatını anlatacağı biliniyor. Bu nedenle dizinin yüksek reytinge sahip olacağı tahmin edilmekte. Önümüzdeki haftalarda diziye dair yeni gelişmeler elde edeceğiz.