Merakla Beklenen Bu Haftanın Yeni Dizileri Belli Oldu! Kimi Neler Bekliyor!

Merakla Beklenen Bu Haftanın Yeni Dizileri Belli Oldu! Kimi Neler Bekliyor!

2021 kış sezonu çekişmeli başladı. Ortada bir çok yeni yapım var ki bu durum reyting mücadelesinin daha çok çekişmeli bir hale soktu. Kanallar bu mücadeleden galip ayrılabilmek için ise zaman zaman izleyicinin tepkisine rağmen sert kararlar almak zorunda kalmakta.

Kasım ayında ilk hafta üç yeni dizi hayatımıza girecek. Hepsi birbirinden iddialı dizilerin özellikle iki tanesi izleyici tarafından büyük bir merak konusu olarak beklenmekte. Yeni diziler çok başarılı olacak ve ya büyük bir hayal kırıklığı yaşanacak.

Bu haftanın ise ilk yeni dizisi dün akşam ekranlara geldi. Benim Hayatım isimli dizinin dün akşam ilk bölümü Star TV ekranlarında seyircileri karşısına çıktı. Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak`ın başrollerde yer almış olduğu Benim Hayatım dizisi Teşkilat ve de Yargı gibi çok güçlü rakipler karşısında işi zor. Dizide hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesi ile beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul`a taşınmakta olan bir kızın hikayesini anlatmakta.

 


İkinci dizi bu akşam Show TV`de yayınlanacak Üç Kurul dizisi. Ay Yapım`ın aylardır tanıtımını yapmış olduğu yeni dizinin başrol oyuncuları Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve de Aslıhan Malbora. Bir çingene mahallesinde geçmekte olan dizi suç ve aksiyon sahneleri ile dolu olacak.

Son değişikliklere bakılırsa Salı akşamı Star TV`de ekrana gelecek olan Sana Söz ilk bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Başrollerde Serkan Altunorak, Nehir Erdoğan ve de Erkan Petekkaya`nın yer almış olduğu dizi gerçek hayattan çok güçlü kesitler sunmakta. Müge Anlı programlarından esinlenmiş olan sahneler özellik ile dizinin reytinginin yüksek olabilecek olduğunun göstergesi.