Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Menajerimi Ara Yeni Katılan Konuk Oyuncu Ceyda Kimdir? Ceyda Artık Devamlı Dizide Boy Gösterecek!

Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan "Ceyda", gerçek adı "Özge Borak" artık yan karakter olarak boy göstermeye devam edecek. Ceyda karakteriyle izleyicilerin dikkatini çektiği için diğer bölümlerde de göreceğiz.

Özge Borak
Google News

Ay Yapım’ın sürekli başarılı projelere imza attığını zaten biliyoruz. Bu sefer farklı bir konuyla dizi sektörüne başlayan şirket Menajerimi Ara dizisinin 30. bölümünden yeni bir fragman sahnesi yayınlandı. Yayınladığı sahnede Özge Borak’ın ‘’Ceyda’’ isimli karakteriyle dizi ekibine dahil olduğu görüldü. Peki Özge Borak nasıl bir iş çıkaracak ve oyunculuğunu bu dizide nasıl gösterecek herkes tarafından merak edilen bir konu oldu. Haberle ilgili tüm detaylar!

Ceyda Konuk Oyuncu Değil!

Menajerimi Ara dizisinde son bölümde Serkan Ceyda isimli karaktere Ego Ajans’a ortak olur musun diye teklifte bulunuyor. Ceyda karakteri dizide sürekli yer alacağa benzese de net bir şey söylememek lazım. Çünkü diziye sürekli yeni isimler girerken çıkan isimlerde bir o kadar fazla oluyor. Özge Borak, konuk oyuncu olarak değil, yan karakter bir oyuncu olarak kadroda yerini aldı.

Ceyda Karakteriyle Sahneye Çıkacak!

Pazar akşamlarına damga vurduğu kadar sevilen bir dizi olan Menajerimi Ara’da fragman sahnesi seyirciyle buluştu. Özge Borak’ın ‘Ceyda’ karakteriyle dizinin kadrosuna katılması heyecanı artırırken seyircileri de şok içerisinde bıraktı.

Dizinin yeni bölümünde Serkan isimli karakterin, Ego Ajans’ta birçok sırrın bir anda yayılmasının ardından Ceyda’ya ajansa ortak olmayı teklif ediyor. Serkan’ın ajansta yer alan çalışanlarını gönderme konusundaki kararlılığı net olarak dikkat çekerken Ceyda’nın bu teklif karşısındaki tavrının ne olacağı ve ajanstakileri nasıl bir davranışın beklediği ise merak konusu oldu.

Menajerimi Ara Ne Zaman Yayında!

Özellikle performansıyla etkileyen oyuncuların yer aldığı dizide Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor. Her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında yeni bölümlerle sizlerle!

 

<