Menajerimi Ara Final Yapıyor! Star TV Bu Konuda Oldukça Ciddi!

Menajerimi Ara Final Yapıyor! Star TV Bu Konuda Oldukça Ciddi!

Menajerimi Ara dizisinde final yapacak gibi dedi kodular gündeme gelmişti. Bu konun gerçekliği hakkında kimse bir açıklama yapmamıştı. Son yapılan açıklamaya göre Star Tv kanalından kötü haber geldi. Menajerimi Ara Ne Final Yapıyor?

Star TV’nin sevilen ve aşk dolu dizisi Menajerimi Ara’dan üzücü haber geldi. Dizinin bitiş tarihinin yakın olduğu açıklandı. Star TV ve Ay Yapım bu sefer kendi kararlarından ziyade farklı düşüncelere karar verdi. Menajerimi Ara bu sefer final yapıyor! Menajerimi Ara dizisi ne zaman sona erecek? Kaç bölüm kaldı? Haberler alakalı tüm detaylar!

Dizinin öne çıkan rol oyuncuları olan Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman performansıyla ve özellikle başarılarıyla oldukça fazla beğeniliyordu. Menajerimi Ara dizisinde beklenmedik bir sona gelindi. Fransız Dix Pour Cent dizisinden çevrilip uyarlanan Menajerimi Ara dizisi için final kararı çıktı. Dizinin hayranları bu karara karşı tepki gösterseler de Yapım ekibi ve Star TV bu konuda oldukça ciddi.  

Menajerimi Ara Dizisi İçin Artık Sona Gelindi!

Star TV’nin pazar akşamları 20:00’de yayınlanan ve oldukça popüler olan dizisi Menajerimi Ara’da sona gelindi. Ay yapım yeni projeler için yaza güzel bir başlangıç yapıp adım atarken çekimlere devam etmeyeceği dizileri de belirledi. Yayından çıkarmayı planladığı diğer bir dizi ise Menajerimi Ara dizisi oldu. Bu sezon başlayan ve oldukça hızlı bir gösterişle etkileyen dizi maalesef 2. sezon onayı alamadı.

Yeni Bir Yabancı Dizi Uyarlanacak!

Star TV yeniden bir yabancı dizi uyarlama fikirleri olduğunu belirtti. Menajerimi Ara dizisini gözden çıkaran Star TV’ye bu sefer Süreç Film imzalı yeni bir proje adımı atıldı. Uyarlanacak olan dizi ise The Baker And The Beauty. Yönetmen koltuğundaysa bu sefer Barış Yöş oturacak.

Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi yerine uyarlayacağı ve oldukça büyük ümitlerle giriştiği The Baker And The Beauty projesi seyirciyi oldukça merak ettirtiyor. Dizinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Menajerimi Ara Dizisinin Konusu Nedir?

Yetenek ajansı adı altında olan dört karaktere bağlı şirket her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Bu konuda onlara yardımcı olan Menajerler arkalarından iş çevirmeleri ve türlü oyunlarıyla perde arkasına götürüyorlar.

Menajerimi Ara Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Başarılı dizimizde yedi karakter ön rolde oynuyor. Bunlar; Kıraç Özdal (Barış Falay), Feris Dikmen (Canan Ergüder), Çınar Bilgin (Fatih Artman), Serkan Tahtacı (Serhat Teoman), Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu), Barış Havas (Deniz Can Aktaş), Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu) yer alırken yan rollerde, Semi Sırtıkkızıl, Nazlı Senem Ünal ve Bedir Bedir gibi isimler bulunuyor.