Menajerimi Ara Dizisinin Final Sahnesinde İzleyiciyi Şoke Eden Olay

Menajerimi Ara Dizisinin Final Sahnesinde İzleyiciyi Şoke Eden Olay

Menajerimi Ara dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Dizi her bölümünde farklı bir karakteri bünyesinde barındırıyor. Pazar akşamı ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi final bölümü gündeme geldi. İşte haberin detayları..

Pazar akşamları ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi final bölümü ile izleyici ile buluştu. Yayınlandığı her bölüm farklı isimleri konuk eden Menajerimi Ara dizisi final bölümünde farklı bir ismi kadroya dahil etti. 24 yaşındaki Emre Bey ise diziye dahil olan bir isim oldu.

Alınan bilgiler neticesinde Sol Yanım dizisi ile adını duyuran Emre Bey, Elimi Bırakma dizisi ile de yoğun hayran kitlesine sahip oldu. Her hafta Pazar akşamı ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi, 45. bölümü ile final yapma kararı aldı.

Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı

Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı. Ego ajans ve asistanları dizinin son bölümü için bir araya geldi. Dizinin son bölümünde menajerler Ceyda’ya karşı savaşma kararı alır. Bu savaşın galibi ise merakla bekleniyor.

Bunun dışında ego savaşı sürerken menajerler ve asistanların eşyalarını toplaması herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin final bölümünde izleyiciler kimin bu savaşı kazanacağını merak ediyor. Dicle ve Barış ise dizi setinden kaçarken sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Menajerler ve asistanlardan atak gecikmedi

Menajerler ve asistanlardan atak gecikmedi. Ego savaşının ardından menajerler ve asistanların atağı herkesi şaşkına çevirdi. Büyük bir ilgi ile izlenen Menajerimi Ara dizisinde Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun hayat verdiği Dicle ve Barış karakterleri de İzleyiciyi ekranlara kilitliyor.

Büyük aşkları ile sevilen Dicle ve Barış’ın final bölümünde alacağı kararlar ise İzleyici tarafından merak uyandırdı.