Menajerimi Ara Dizisine Üç Yeni Oyuncu Katılıyor! Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

Menajerimi Ara Dizisine Üç Yeni Oyuncu Katılıyor! Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

Menajerimi Ara dizisine yeni oyuncular katıldı. Kimlerin katıldığı merak edilirken oyuncularla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Menajerimi Ara dizisinin reyting oranları yakında artabilir. Final bölümüne kadar yeni oyuncu transferleri devam edebilir.

Menajerimi Ara dizisi, tıpkı bu sezon ve geçtiğimiz sezon yaptığı gibi diziye önemli takviyeler eklemeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncuların diziye katılacağı haberi geldi. Bu da yaz aylarında da yayında olacak Menajerimi Ara dizisi için oldukça güzel bir gelişme. Çünkü izleyiciler bir süre daha diziyi izleyecekleri için senaryonun güzelleşmesini bekliyor. Özellikle de son haftalarda kaybettikleri reytingi geri toparlamak adına da önemli bir hamle yapmış oldular. Peki hangi oyuncular Menajerimi Ara dizisine katılacak? Beklentileri yüksek tutan izleyicileri sevindiren haber geldi.

Menajerimi Ara Dizisine Üç Yeni Oyuncu

Diziye katılacak oyuncular belli oldu. Zeynep Köse, Kemal Başar ve Devin Özgün Çınar Menajerimi Ara dizisinde oynayacak. Ayrıca oyuncuların geçmiş zamanda dizi ve filmlerde gösterdiği performansa baktığımızda Menajerimi Ara dizisi yetkilileri gerçekten kaliteli oyuncuları diziye katacak. Star TV'nin sevilen dizisinde olaylar daha da renkli hale gelecek.

Dicle'yi Zor Zamanlar Bekliyor!

Dicle'nin Zeynep Köse karşısında zor zamanlar geçireceği belli oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Ayrıca güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, dizide Barış karakterini canlandırmakta olan Deniz Can Aktaş ile iyi bir ikili oldu. 

Menajerimi Ara Dicle İşten Kovulacak mı?

Dicle'nin menajer olmasından sonra ona rakip olan pek çok isim görüyoruz. Önemli konumda olan kişilerin yönetimde Dicle'yi istemediği açıkça belli oluyor. Performans kotası özelliği devreye sokuldu ve bu kotayı dolduramayanların işine son verilecek. Dicle de bu kotayı doldurmak için elinden geleni yapacak. Ancak yaşadığı duygusallık karşısında da Barış'tan destek almayı ihmal etmiyor. Barış ona hayat arkadaşlığı yaparak elinden geleni ardına koymuyor.

Menajerimi Ara dizisi senaryosu için güzel yorumlar yapılıyor. Dizinin olumlu gidişatı koruması durumunda reytinglerin artabileceği kaydedildi. Bakalım önümüzdeki bölümlerde yeni oyuncular diziye nasıl damga vuracak göreceğiz.