Menajerimi Ara Dizisinden Duygusal Ayrılık! Kimse Beklemiyordu!

Menajerimi Ara Dizisinden Duygusal Ayrılık! Kimse Beklemiyordu!

Menajerimi Ara dizisinde reytinglerin düşmesi gündem oldu. Menajerimi Ara dizisinde ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Menajerimi Ara dizisinden kim ayrıldı? Menajerimi Ara dizisine kim veda etti?

Menajerimi Ara dizisinde duygusal anlar yaşanıyor. Genellikle komedi ve aşk konulu ilerleyen dizinin bu sefer yoğun duygular içeren sahneleri izleyenlerin yüreğine dokundu. Öyle ki dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak ediliyor. Peki Menajerimi Ara dizisinde neler yaşanıyor? Dicle'yi bu kadar üzen ve heyecanlandıran olay ne?

Menajerimi Ara Yeni Bölümünde Yaşananlar

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde Kıraç rahatsızlanıyor. Rahatsızlandıktan sonra soluğu hastanede alan Kıraç, baygın şekilde öylece yatakta uzanmaktadır. Kıraç'ın bu hali izleyenleri de üzdü. Ancak şaşırtan en önemli olay ise Dicle'nin babasını ziyarete gelmesi oldu. Babasını o halde görünce hiç olmadığı kadar üzülen Dicle, içini dökerek aslında onu ne kadar da çok sevdiğini bir kez daha belli edecek. Dizide yaşanan gelişmeler arasında Barış'la Dicle'nin aralarındaki sorunları paylaşması da yer alıyor. İkilinin yalnızca aşk yaşamadığı aynı zamanda hayat arkadaşlığı yaptığı bir kez daha gözler önüne serilecek. Bu güzel giden ilişkinin, dizinin karakterlerini severek izleyenler için büyük önemi bulunmakta.

Dicle Uykusunda Babasını Görüyor!

Babasıyla yıldızı bir türlü barışmayan Dicle, her ne olursa olsun babasından da kopamıyor. Dizinin belki de en etkileyici sahneleri arasında yer alan bu rüyada Dicle, oldukça zor anlar yaşayacak. Babası Kıraç'ı aklından çıkaramıyor ve onunla sahip olduğu kan bağı nedeniyle kendisini sürekli düşünüyor. Aslında dizide güzel bir gelişmenin yaşandığını söyleyebiliriz. Sonuç itibariyle baba ve kızın aralarının iyi olması herkesin olumlu karşılayacağı bir olay. Ancak Dicle bu duruma ne kadar hazırlıklı bilmiyoruz. Yeni bölümle beraber bu konu üzerine daha fazla durulacak. Barış ve Dicle arasındaki aşkın da bir kez daha ön plana çıktığını göreceğiz.

Menajerimi Ara Reytingleri Düştü Ama...

Menajerimi Ara dizisi, Teşkilat dizisinin başlamasından sonra gözle görülür bir reyting kaybına uğramıştı. Ancak sevilen dizi her türlü gelişmeye rağmen yayın hayatına devam ediyor. Başarılı yapımın oyuncu kadrosu da oldukça kaliteli. Bu yüzden dizinin 2. sezonunun yayınlanmasına olumlu bakıldığı bildirildi. İzleyiciler de sosyal medyadan paylaşımlar yaparak dizinin yeni sezonuna başlamasını istiyor. Bakalım Star TV tüm bu olanları görerek dizinin yeni sezonu konusunda nasıl bir karar verecek...