Menajerimi Ara Dizisinde Yeni Bir Aşk Doğuyor!

Menajerimi Ara dizisinde Dicle ile Barış'ın aşkı gündemdeydi. Son yayınlanan bölümlerden sonra yeni bir aşk ortaya çıktı. Yayınlanan son fragmana göre konu Feriz ile Serkan aşk'ından bahsedilecek.

Dram ve komedi türündeki Fransız dizisi Call My Agent ‘ ten uyarlanan Deniz Çelebi Dikilitaş yönetmenliğindeki , senaryosunu Ekin Atalar ‘ ın  üstlendiği , 25 Mayıs 2020 tarihinde  Star Tv ‘ de seyircisiyle buluşan Menajerimi Ara dizisi.

Menejerimi Ara Dizisindeki Son Durum!

Her bölümde ünlü oyuncuların konuk edildiği Menajerimi Ara dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi ve büyük ilgi gördü.

Dicle ‘ nin kovulmasına engel olmaya çalışan Barış tüm sorumluluğu üzerine aldı. Barış ve Dicle arasında evlilik konusu olacak mı ? Dicle bu sözler karşısında ne yapacak? Kıraç ‘ ın ve Beren ‘in bu konudaki tepkisi ve ne yapacakları merak konusu.

Feriz'le Serkanın Aşkı Başladı!

Dicle ve Barış ilişkisini öğrenen Ego Ajansın Menajerlerinden Feriz büyük şok yaşamasına rağmen kendisi gibi menajer ve şirketin sahibi Serkan ‘ la birlikteliği,  üstelik hamile kalmasından dolayı söz söyleme hakkı olmadı.

Dizide Dicle ve Barış aşkından daha çok Ego yetenek ajansının menajerlerinden Feriz ve Ego Menajerlik ajansının sahibi Serkan ‘ın aşkı seyirciyi etkiler hale geldi.

Kıraç Özdal Kimdir?

Kıraç Özdal  (Barış Falay) ; Ego ajansın menajerlerinden . Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu) ‘in babasıdır.

Dicle Ertem Kimdir?

Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu) ; Feris Dikmen (Canan Ergüder) ‘in asistanı.Annesini terk eden babasına kendisini kanıtlamak için İstanbul ‘ a gelip ajansta işe başlayan yetenekli biri.

Feris Dikmen Kimdir?

Feris Dikmen (Canan Ergüder) ; Ego ajansın yetenekli , başarılı ve en dişli menajeri. Ayrıca Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu) ‘in patronu.

Çınar Bilgin Kimdir?

Çınar Bilgin (Fatih Artman) ; Gerek özel hayatında gerek iş ilişkilerinde duygusal bir yapısı olan Ego ajansın menajerlerinden.

Serkan Tahtacı Kimdir?

Serkan Tahtacı (Serhat Teoman) ; Amerika Birleşik Devleti ‘nden ülkesine dönüş yapan Ego Ajansın sahibi. Ayrıca ; Feris Dikmen (Canan Ergüder) ‘in sevgilisi ve çocuğunun babası.

Barış Havası Kimdir?

Barış Havas (Deniz Can Aktaş) ; Feris Dikmen (Canan Ergüder) ‘in menajerliğini yaptığı yetenekli genç oyuncu.

Peride Şener Kimdir?

Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu) ; Yeşilçam ‘dan oyunculara menajerlik yapan Ego ajansın en kıdemli ve tecrübelisi.