Menajerimi Ara Dizisinde Kritik Karar Verildi! İzleyiciler Hem Sevindi Hem Üzüldü!

Menajerimi Ara Dizisinde Kritik Karar Verildi! İzleyiciler Hem Sevindi Hem Üzüldü!

Menajerimi Ara dizisinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Diziyle ilgili verilen karar sonucunda milyonlar sevinçle karşıladı. Ancak dizide başrol oyuncusuyla ilgili bazı problemler de yaşanıyor. Diziye devam edecek mi çok merak edildi.

Menajerimi Ara dizisinin son zamanlarda hem virüsle ilgili yaşadığı sıkıntılar hem de başrol oyuncusunun kanser olması nedeniyle zorluklar çektiği biliniyor. Dizinin devamı için gerekli olan reyting, senaryo ve oyuncu kadrosu şu an için tamam. Canan Ergüder'in meme kanserine yakalanması nedeniyle bir süre ekran karşısında olmayacağı da belirtildi. Güzel oyuncunun bazı küçük sahnelerde yer alabileceği de gelen bilgiler arasında. Onun haricinde kemoterapi tedavisi alacağı için setlerde çok fazla gözükmeyecek.

Menajerimi Ara Yeni Sezonda Devam Edecek!

Pek çok dizinin final yaptığı bu haftada Menajerimi Ara dizisinin akıbeti merak ediliyordu. Neyse ki Show TV bu diziyi sona erdirmedi. Final yapması beklenen dizi aksine yeni sezonda da izleyiciyle buluşacak. Ancak yeni sürprizlerle izleyici karşısına çıkabilirler. Çünkü dizinin bu gidişatı reytingleri olumlu yönde etkileyecek seviyede değil. Derhal yenilik yapmaları ve senaryoda bazı değişikliklere gitmeleri gerekiyor. Yeni sezonun ilk bölümünde dizinin ne kadar farklı bir konuma geldiğini görebileceğiz.

Reytingleri Fena Değil!

Menajerimi Ara dizisinin eski reytingleri olmasa da izlenme oranlarının gayet iyi olduğu belirtiliyor. Rakip dizilerin son zamanlarda ata geçtiği de görülüyor. Yine de ne olursa olsun Menajerimi Ara dizisi farkını ortaya koydu. İzleyiciler dizinin gidişatından memnun. Sezon finaline yakışacak bir final yapmayı amaçladıkları bilgisi ulaştı. Eğer Menajerimi Ara dizisini izliyorsanız yakın zamanda oyuncu kadrosuna yeni bir ismin katılabileceğini söyleyelim. Şu an için görüşmeler sürse de yakın zamanda her şey daha net hale gelecek.

Teşkilat Reytingleri Düşürdü!

Teşkilat dizisinin başlamasıyla beraber Menajerimi Ara başta olmak üzere pek çok dizinin reytinglerinde düşüş yaşandı. İzleyicilerin beğenisini kazanan Teşkilat dizisi Menajerimi Ara'yı nakavt edemedi. Çünkü dizi yayın hayatına devam edecek ve yapımcı reytinglerden gayet memnun. Show TV'nin de dizi için olumsuz karar vermemesi Teşkilat dizisi açısından olumsuz bir karar şeklinde yorumlanmış olabilir. Çünkü dizi final yapsaydı izleyicilerin bir kısmı daha Teşkilat dizisini izlemeye başlayabilirdi. Ancak Menajerimi Ara dizisinin kendi koltuğunu kimseye kaptırmayacağı düşünülüyor.