Menajerimi Ara Dizisinde Dicle Zor Durumda! Dicle Bu Durumdan Nasıl Kurtulacak?

Menajerimi Ara Dizisinde Dicle Zor Durumda! Dicle Bu Durumdan Nasıl Kurtulacak?

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandan anlaşılacağı üzere dizide çok ilginç ve heyecanlı olaylar yaşanıyor. Dicle ne yapacak? Yeni oyuncu kimdir? Dicle'nin aşkı ne durumda?

Menajer olan Dicle'nin artık Feris'in koltuğunda oturması dikkat çekti. Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder'in bir süre dizide olmayacağı bilinmekte. Bu nedenle Dicle'ye daha fazla sorumluluk düşüyor. Ayrıca menajer olduğu günden itibaren kendisini bekleyen çok önemli sorunlar var. Onun menajer olmasını çekemeyen iki kişi görevine son vermek için can atıyor.

Yeni Konuk Oyuncu Belli Oldu!

Menajerimi Ara dizisine yeni bir konuk oyuncu katıldı. Zeynep Köse'nin dizide bir süre oynayacağı ifade ediliyor. Menajerimi Ara'da zaman zaman konuk oyunculara rastlamaktayız. Bu haftanın konuk oyuncusunun Zeynep Köse olması hayranlarını heyecanlandırdı. Daha önce pek çok dizi ve film projesinde yer alan ünlü ismin Menajerimi Ara dizisindeki performansı da beğenildi.

Dicle'nin Zor Durumları!

Yönetici Ceyda'nın verdiği kararlar Dicle'nin moralini bir hayli bozacak. Performans kotası diye bir şey icat eden Ceyda, bu kotanın altında kalan kişiyi ayın sonunda işte çıkaracağını açıklıyor. Diğerleri buna karşı çıksa da buradaki amacın Dicle'nin işine son vermek olduğu gayet açık. Hal böyle iken yapılan tüm hamleler Dicle'yi olmak istemediği bir pozisyona sokabilir. Dizinin git gide daha da ciddi bir hal aldığını görmekteyiz. Bir yandan da komik sahneler bizleri bekliyor olacak. Çünkü dizinin komedisi ağır basan bir kısmı da bulunuyor.

Aşk Gün Geçtikçe Büyüyor!

Aşkları oldukça güzel ilerleyen Barış ve Dicle, zor zamanlarında birbirlerine destek oluyorlar. Özellikle de Dicle'nin kötü zamanlar geçirdiği biliniyor. Barış'a kendisine sarılmasını söylüyor ve Barış da bir anda sarılıp ne olduğunu soruyor. İkilinin yaşadığı bu duygusal anlar kameralara güzel bir şekilde yansıdı. Aralarındaki aşk gün geçtikçe büyüyor. Yakın zamanda ilişkileri adında daha da güzel gelişmeler yaşanabilir. Birbirlerini daima kollamayı bilen çiftin dizinin aşk kuşları olduğu bilinmekte. Bakalım Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek. Dizinin fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Star TV'nin sevilen dizisi yayın hayatına devam ediyor.