Menajerimi Ara Dizisinde Büyük Sır Ortaya Çıktı! Tepkiler Gecikmedi!

Menajerimi Ara Dizisinde Büyük Sır Ortaya Çıktı! Tepkiler Gecikmedi!

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde Barış ve Dicle arasındaki bilinmezlik izleyicilere zorlu anlar yaşatacak Ortaya çıkan sır nedir? Kim zor durumda kalacak?

.Barış'ın saklamakta olduğu büyük gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ancak Dicle'nin nasıl bir tepki göstereceği ise henüz kesinleşmedi. Barış, sakladığı bu olay ortaya çıktığında Dicle'ye karşı nasıl bir savunma yapacak? Menajerimi Ara dizisi yeni bölümünde yaşanan olayları derliyoruz.

Barış'ın Eski Sevgilisi İrem Ortaya Çıkıyor!

Barış ve eski sevgilisinin çekimlerde beraber çalışması Dicle'yi şüphelendirecektir. İkilinin de farklı davrandığını anlayan Dicle, eski sevgili olup olmadıkları konusunda kararsız kalacaktır. Ayrıca Barış da vicdan azabı çekmektedir. Çünkü Dicle'ye olandan bitenden hiçbir şekilde bahsetmedi.

Barış Büyük Sırrı Saklayacak!

Barış, Dicle'ye İrem'le ilgili hiçbir şeyden bahsetmemekte kararlıdır. Bu kararından da vazgeçmediği gibi fikrini aldığı kişilerin tek yorumu ise bunun yalan olduğudur. Barış'a göre ise gerçekleri saklamak yalanla eşdeğer değildir.

İrem Barış'ın Peşini Bırakmıyor!

Öte yandan İrem'in hala Barış'ta gözü olduğu belli oldu. Bunu bizzat Barış'a da söylüyor ve onunla birlikte olmak istediğinden bahsediyor. Ancak Barış'ın tepkisi çok sert olacak. Çünkü onun gönlü Dicle'de. Asansör sahnesinde ikilinin birbirini ne kadar çok sevdiği bir kez daha ortaya çıkacak. Birlikte zorlu zamanlardan geçen iki aşığın bu sorunu da bir şekilde çözmeleri bekleniyor. Her şeyden önce Barış'ın cesaretini toplayarak Dicle'ye her şeyi anlatması lazım. Sonrasında her şey daha da güzel olacaktır.

Dicle'ye Gerçekler Anlatılacak!

Gülin, Meral ve Emrah, Barış hakkındaki tüm gerçeği biliyordur. Dicle'nin de her şeyi bilmesi gerektiğine kanaat getirirler. Böylelikle onunla konuşmaya doğru giderler. Dizinin yeni bölümünde final sahnesi çok konuşulacak. Böylelikle Menajerimi Ara dizisinde Barış ve Dicle'nin ilişkisi kritik bir aşamaya geçecek. Dicle bu gerçeği öğrendikten sonra Barış'a küsebilir. Yine de bir şekilde barışacakları ve aralarının düzeleceği biliniyor. Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin çok yakın zamanda final yapacağı biliniyor. Haziran ayında ekranlara veda etmesi beklenen dizide ne gibi olaylar yaşanacak hep birlikte göreceğiz.