Menajerimi Ara Dizisinde Büyük Gelişme! Seyirci Bu Olaya Çok Sevindi!

Menajerimi Ara Dizisinde Büyük Gelişme! Seyirci Bu Olaya Çok Sevindi!

Menajerimi Ara dizisinde final yapacak açıklamaları yapılmıştı. Hayranları bu hakkında tepkilerini gösterdi. Son yapılan açıklamaya göre hayranları bu duruma çok sevindi? Menajerimi Ara final yapacak mı?

Star TV’nin bu yıl en gözde dizisi olarak ilerleyen Menajerimi Ara dizisinde seyircilere yönelik hareketler yapılmaya başlandı. Bu olaylar karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden seyirciler, haberlerin devamının gelmesine sürekli olarak şaşırdı. Farklı konular ile devam edeceği belirlenen dizi bu sefer ekrana nasıl bağlayacak merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan haberlere göre final yapacağı belirlenen dizinin yeni sezon müjdesinin resmi olarak yayınlanması herkesi mutlu etti. Özellikle durumdan çok fazla memnun olan seyirciler bu olaya çok şaşırdı. Ay Yapım şirketinin devamlı olarak üstlendiği başarılı dizi büyük bir yükselişe geçmesinde özellikle Yönetmen koltuğunda oturmakta olan usta isim Ali Bilgin var. Senaryosunu ise Ekin Atalar’ın üstleniyor. Biteceği yönünde düşünülen dizi hakkında yeni sezonunda yer alacağı haberi resmi olarak açıklandı!

Kaldığı Yerden Devam Edecek!

Oyuncu kadrosunda özellikle başarılı isimlerin yer aldığı dizide Canan Ergüder, Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu gibi profesyonel isimler yer alıyor. Drama ağrılık verilse de komedi de bulunduran dizi yetenek ajansında değişik olayları anlatarak ekranları karşısına çıkmaya devam etmekte. Final yapacağı yönünde belirtilen açıklamalardan sonra aynı gününde ve aynı kanalda yayın hayatına devam edeceği kesinleşti.