Mehmet Ali Erbil Yabancı Uyruklu Adamın Saldırısına Uğradı!

Mehmet Ali Erbil Yabancı Uyruklu Adamın Saldırısına Uğradı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil saldırıya uğradı. Balıkçıda yemek yerken bir anda yabancı uyruklu kişinin darpına maruz kaldı. Ünlü ismin hayranı olduğunu belirterek onunla iletişime geçmişti. Daha sonra güvenlikler araya girdi ve büyük sıkıntıların yaşanmasını önledi. Peki Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil'in Sarıyer'de gittiği bir balıkçıda saldırıya uğraması dikkat çekti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, kendisini ABD'li olarak tanıtan bir kişi Mali ile sohbet etti. Hayranı olduğunu ve onu ünlü bir dergiye çıkarabileceğini söyledi. İkili arasındaki sohbet sona erdikten sonra yabancı uyruklu ve adının Şasa olduğu söylenen kişi saldırmaya başladı. Mehmet Ali Erbil'i darp ettiği ve üstüne sandalye fırlattığı ortaya çıktı.

Erbil Ucuz Atlattı

Mehmet Ali Erbil'in saldırıdan ucuz kurtulduğu belirtildi. Güvenlik kameralarında yer alan görüntüde de saldırı olduğu kanıtlandı. Alkollü olduğu söylenen kişi daha sonra kusmaya başladı ve sakinleştirilemedi. Alkolün etkisiyle agresif tavırları git gide arttı.

Güvenlikler Kurtardı

Mali'nin içinde bulunduğu durumdan kurtaran kişiler güvenlikler oldu. Son anda müdahale ettiler ve çeşitli kazaların yaşanmasının önüne geçtiler. Sosyal medyada yankı bulan bu gelişme hala konuşuluyor. Mali'nin sağlık durumu merak edilmekte. Hatırlandığı üzere bir süre komada kalan Mehmet Ali Erbil, sağlığına yeni yeni kavuşuyor.