Medcezir Dizisi Yeniden mi Ekranlara Geliyor! Medcezir Yapımcısından Resmi Açıklama Geldi!

Medcezir Dizisi Yeniden mi Ekranlara Geliyor! Medcezir Yapımcısından Resmi Açıklama Geldi!

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Medcezir tekrardan ekranlara mı gelecek? Dizinin başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Medcezir için bir araya gelmeye mi hazırlanıyor? İzleyiciler Medcezir dizisinin tekrardan ekranları gelmesini istiyor. İşte haberin tüm detayları...

2013 ve 2015 tarihleri arasında yayınlanan Medcezir dizisi yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ise Medcezir dizisiyle birlikte kariyer merdivenlerini çok iyi bir şekilde tırmandı. Tozludere Mahallesi’nden bir delikanlı olan Yaman ve zengin bir ailenin kızı olan Mira'yı anlatan Medcezir dizisi yayınlandığı dönem gündeme damga vurmuştu.

Serenay Sarıkaya, hayranlarının yüzünü güldürdü

Star TV ekranlarında 2 sene boyunca izleyiciler ile buluşa Medcezir dizisi konusu dışında oyuncu kadrosu ile de ön plana çıktı. Yeteneği ve güzelliği ile adından çok söz ettiren Serenay Sarıkaya geçen sene We are back notuyla izleyicileri sevindirdi. Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya Medcezir dizisinin eski bölümlerinin tekrardan ekranları geleceğini sosyal medyadan böylece duyurmuş oldu. Bunun ardından birtakım iddialar Medcezir dizisinin bu sene de ekranları geleceğini söylüyor. Bundan dolayı izleyiciler Medcezir dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken, dizi hakkında resmi bir açıklama yapılmaması da gözlerden kaçmadı.

Medcezir dizisi hakkında resmi açıklama yapılmadı!

Tozludere Mahallesi'nde oturan Yaman ağabeyi Kenan ile karıştığı hırsızlık suçundan dolayı hayatını değiştirir. Ardından annesi Nevin ve onun sevgilisi Hasan tarafından evden kovulur. Yaman böylelikle Avukat Selim Serez ile birlikte yaşamaya başlar. Bunun ardından Yaman ailenin tek çocuğu olan Mert ile de çok iyi bir arkadaş olur. Mert siteye yeni gelen Yaman sayesinde çocukluk aşkı Eylül ile de konuşma fırsatını yakalar. Yaman ise Eylül'ün en yakın arkadaşı ve Mert'in yan komşusu olan Mira ile tanışarak aşk yaşar. Bunun ardından Medcezir dizisinin tekrardan başlayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Çünkü dizinin başrol oyuncularının başka yapımlar ile anlaşmasından dolayı Medcezir dizisinin tekrardan ekranlara gelmeyeceği netlik kazandı.

Kaynak:Dizi Haberleri