Masumlar Apartmanı'ndan Bir İyi Birde Kötü Haber Geldi! O Oyuncu Ayrılık Sinyallerini Verdi!

Masumlar Apartmanı'ndan Bir İyi Birde Kötü Haber Geldi! O Oyuncu Ayrılık Sinyallerini Verdi!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi ile alakalı şaşırtacak bir iddia ortaya atıldı. Dün akşam reytinglerde birinci olan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosundan bir oyuncunun ayrılacağı iddia ediliyor.

Haberİnternette.Com / Detay - Birinci sezonda Masumlar Apartmanı dizisi başrol oyuncularından birine veda etti. Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacağını açıklamıştı. Yetenekli oyuncu sahnelerin kendi çok ağır geldiğini açıklayarak diziden ayrılma kararı almıştı. Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından senaristler İnci karakterini öldürmeye karar verdi. Böylece ikinci sezonda Farah Zeynep Abdullah'ın yerine genç oyuncu Melisa Şenolsun ekibe dahil oldu.

Melisa Şenolsun, boşluğu doldurdu mu?

Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından Melisa Şenolsun kadroya dahil oldu. Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde üniversite öğrencisi Rüya'ya hayat verdi. Fakat Rüya'nın İnci karakterinin yerini tutmadığı iddia ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicileri Rüya karakterini sevmediklerini belirterek Melisa Şenolsun'un diziye dahil olması ile birlikte reytinglerde de olumlu bir etki göremediklerini söyledi.

Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu?

Melisa Şenolsun'un Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Alınan bilgiler neticesinde bu hafta Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerinde çarpıcı düşüş dikkatlerden kaçmadı. Senaristler ise bunun üzerine birtakım değişiklikler yapmaya yöneldi. Yapılan iddialara göre senaristler Rüya karakterini hikayeden çıkarma kararı aldı.

Han'ın eski nişanlısı hikayeye dahil oluyor

Rüya karakterinin yerine Han'ın eski nişanlısı Ceylan hikaye dahil olacak. Ceylan karakterini ise Aslıhan Gürbüz hayat verecek. İzleyiciler tarafından Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisine girişiyle birlikte çok olumlu geri dönüşler aldı. Uzun süredir televizyon camiasından uzak olan Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisi ile birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kaynak:Dizi Haberleri