Masumlar Apartmanı'nda Naci Kurtuluyor! Safiye Naci'nin Gizli Notunu Gördü!

Masumlar Apartmanı'nda Naci Kurtuluyor! Safiye Naci'nin Gizli Notunu Gördü!

Masumlar Apartmanı dizisinde Han ve Naci arasında önemli bir savaş yaşanıyor. Naci, Safiye'ye gönderdiği not ile yardım istediğini belirtti. Safiye bu notu okuduktan sonra Naci'yi kurtarabilecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yaşananlar izleyicilerin dikkatini çekmiş durumda. Eğer Naci, Safiye'ye bıraktığı not ile Han'ın elinden kurtulabilirse büyük olaylar yaşanacak. Ayrıca Han'ın kurguladığı kirli plan da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Han, Naci'yi neden yerin altında tutuyor? 

Naci Han'ın Elinden Kurtulabilecek mi?

Naci'nin yemek yedikten sonra tabak arasına bıraktığı not büyük dikkat çekti. Safiye'nin okuduğu mesaj sonrasında işler tersine dönebilir. Naci, yardım istediğini yazan notu Safiye'ye göndermiş oldu. Eğer Safiye, lise aşkını oradan kurtarabilirse Han'la ilgili ilginç gelişmeler yaşanacak.

Safiye Notu Okuyunca Ne Yapacak?

Dizinin sezon finali yapmasına az kaldığı biliniyor. Bu nedenle Masumlar Apartmanı dizisinde eşi benzeri rastlanmayan bir olay meydana gelebilir. Yeni sezon onayı aldığı düşünülen Masumlar Apartmanı'ndaki tüm detaylar adeta izleyicileri diziye bağlıyor. Eğer Han, bu notu fark eder ise Naci ile külahları değişebilir. 

Masumlar Apartmanı Final Bölümü Ne Zaman?

Öte yandan merak edilen bir diğer soru ise Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman final yapacağı oldu. Çünkü dizideki tüm gelişmeler dizinin yakın zamanda ekranlara veda edeceğini gösteriyor. Fakat böylesine yüksek reytingli bir dizinin final yapacak olmasına da anlam verilemiyor. Sezon finali yaparak yeni sezonda yeni oyuncu kadrosu ile ekran karşısına çıkabilir. Merve Dizdar ve Ezgi Mola için ayrılık sinyalleri veriliyor. İkilinin farklı bir projede oynayacağı kesinleşti. Bu saatten sonra gidişat iyice son sahnelere doğru evrilecek. Han ve Safiye arasındaki mücadele izleyenlerin nefesini kesecek.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar Nerede Oynayacak?

İki başarılı oyuncunun Cem Yılmaz'ın çekeceği Erşan Kuneri dizisinde oynayacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosuna ikilinin de dahil olduğu belirtildi. 2022 yılında çekimlerine başlanacak dizi için önemli çalışmalar sürdürülüyor. Bakalım yeni projelerinde ne kadar başarılı olacaklar...