Masumlar Apartmanı'nda Hüzünlendiren Paylaşım! Diziye Veda Edildi!

Masumlar Apartmanı'nda Hüzünlendiren Paylaşım! Diziye Veda Edildi!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı sona ermek üzere. Ünlü oyuncu ise ekip arkadaşlarıyla öyle bir veda hazırladı ki görenler duygulandı. Masumlar Apartmanı final yapmak için hazırlanıyor. Son defa kamera karşısına çıkan oyuncular, yeteneklerini sergiledi. İşte diziyle ilgili son dakika gelişmesi...

Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda öyle detaylara yer verildi ki herkes şaşkınlıkla takip ediliyor. Son zamanlarda sevilen yapımın final yapacağını biliyorduk. Son çekimler gerçekleşti ve artık dizinin bitmemesi için bir neden kalmadı. Peki ya neler yaşandı? 

Merve Dizdar'dan Paylaşım Geldi!

Merve Dizdar, yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Başarılı ismin sosyal medya hesabı üzerinden oyuncu ve set arkadaşları ile yaptığı paylaşım çok konuşuldu. Gündemde yerini koruyan bu gelişmenin yanı sıra merak edilenler de yanıt buldu. Sevilen yapımla ilgili başka ne gibi olaylar bizleri bekliyor göreceğiz.

Dizi Sona Eriyor!

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Metin Coşkun, Gizem Katmer ve Aslıhan Gürbüz'ün başrolde oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi sona eriyor. Dizinin yayın hayatına veda etmesi herkesi şaşırttı. Öyle ki sevilen yapıma dair meydana gelenler daha çok konuşualcak gibi duruyor. Son zamanlarda Masumlar Apartmanı'ndaki düşük reyting dikkat çekmekteydi. Dizinin ne zaman final yapacağı ise bilinmiyordu. Gelinen noktada final tarihi de belli oldu.