Masumlar Apartmanı'nda Esra'ya Tuzak Kuran Kişi Ortaya Çıktı! Hiç Beklenmedik Bir İsim!

Masumlar Apartmanı'nda Esra'ya Tuzak Kuran Kişi Ortaya Çıktı! Hiç Beklenmedik Bir İsim!

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanını izleyenler Gülben'deki değişimi fark etmiştir. Gülben'in Esra'ya oynadığı oyunlar deşifre olabilir. İzleyiciler Han'ın yaptığını düşünürken gerçekler ortaya çıkacak. Safiye de en başından beri bunu mu düşünüyordu?

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümlerinde Esra'nın başına gelen bazı olaylar izleyicinin de dikkatini çekti. Birileri Esra ile uğraşıyordu. Onu korkutmaya çalışıyor ve onu rahatsız ediyordu. Dizi içerisinde yaşanan bazı olaylar o kişiyi ele verdi. Kimsenin bilmediği ancak diziyi iyi takip edenlerin bir anda fark ettiği kişi oldukça şaşırtacak. Esra'yı korkutan ve ona oyun oynayan kişi Han mı?

Esra'yı Korkutan Kişi Gülben!

Esra'nın yatağına konulan oyuncak fareden banyosuna konulan heykele kadar pek çok olayın sorumlusunun Gülben olduğu ortaya çıktı. İzleyiciler Gülben'in bunları yapacağını hiç tahmin etmiyordu. Ancak yaşadığı olaylar onu bambaşka bir karaktere doğru itti. Artık Gülben'i iyice tanıyamıyoruz. İyi niyetli ve saf kız bir anda kötülük peşinde koşmaya başladı. Nedeni ise oldukça açık.

Esat'ın Yokluğu Gülben'i Delirtti!

Gülben'in Esat'a olan bağlılığını biliyoruz. Onu ne kadar çok sevdiğini ve kalbini kaptırdığını fark ettik. Fakat böylesine bir oyunu onun gerçekleştireceğini kimse tahmin etmiyordu. Esra da dahil olmak üzere herkes Han'dan şüphe ederken gerçekler şaşırttı. Peki bu durum ne zaman ortaya çıkacak? İzleyiciler Gülben'in yaptıklarından haberdar olsa bile Esra ve diğerleri bilinmezlik karşısında yaşamaya devam ediyor. 

Han Bu Sefer Masum Çıktı!

Han'ın davranışları ne kadar garip olursa olsun Esra üzerinde bir şeyler yapmadığı kesinleşti. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde ise Safiye'nin bu durumu fark ederek müdahale etmesi damgasını vurabilir. Yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar yaşanacak. Safiye bu sefer, Gülben'in tarafında olmayabilir. Ancak dikkat çekici gelişmeler bir şekilde izleyici ile buluşacağa benziyor. Masumlar Apartmanı'nın  her bölüm sonunda bir sonraki gelişme merak ediliyor. Bakalım yeni bölümde tahmin ettiğimiz üzere her şeyi planlayan kişi Gülben mi çıkacak... 

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı (30. Bölüm)